Beyoncé og Jay-Z på ferie
Kendte

Se billederne: Beyoncé og Jay-Z holder ferie på verdens største yacht

Af Vera Olivia Lissner Rømer 17. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @beyonce
Wow! Queen B og Jay-Z er stukket til søs, for de holder nemlig ferie sammen i Europa på en vanvittig flot yacht. Se de vilde billeder lige her.

Du har måske undret dig over, at Beyoncé og hendes mand Jay-Z ikke har været med til mange af den seneste tids store begivenheder, såsom MTV’s Video Music Award og Met Gala.

Men det er der faktisk en helt særlig grund til. The Carters holder nemlig ferie på en yacht i Europa, og det er ikke bare en hvilken som helst yacht – det er verdens største udlejningsyacht.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Yachten, som kaldes for ”den flyvende ræv”, har alt, hvad man behøver for at være underholdt, og der er plads til intet mindre end 25 gæster ombord.

Til gengæld skal man altså diske op med helt store sparegris, hvis man drømmer om at leje den flotte yatch, som parret holder ferie på.

Prisen for en uge er nemlig ret så vanvittig. Man skal af med (hold nu lige fast en gang) 25,2 millioner danske kroner, hvis man gerne vil leje ”den flyvende ræv” blot én enkelt uge.

Alt tyder på, at der også burde være rigeligt at tage sig til ombord, for på yachten er der både en 12 meter lang pool på hoveddækket, en biograf, en natklub, en elevator, to helikopterpladser og intet mindre end 55 medarbejdere ombord, som er klar til at hjælpe dig med alt, hvad hjertet begærer.

Wow siger vi bare!

Klik dig igennem de vilde billeder fra yachten i opslaget herunder:

Vi forstår altså godt, at Queen B og Jay-Z har valgt at tage på ferie på trods af, at de er gået glip af nogle af de helt store begivenheder i kendisland, for hvem drømmer ikke om at dase i poolen på verdens største yacht?

Beyoncé har for nyligt udtalt til Harper's Bazaar, at hun håber på at kunne nyde livet mere i 40’erne, end hun har gjort indtil nu: ”Jeg har lavet så meget i 40 år, at jeg faktisk bare gerne vil nyde livet”, siger hun.

Mange fans har derfor også spekuleret over, om det måske har været parrets intention at misse de forskellige begivenheder, men hvem ville ikke være blevet væk fra en rød løber for sådan en luksusferie?

Den ikoniske sangerinde har postet en masse flotte feriebilleder på sin Instagram, og det ser virkelig ud til, at både hun og familien har nydt tiden sammen.

Det synes vi helt klart også, at de fortjener! Men hey – invitér os da lige med næste gang.

MestLæste