Beyoncé indleder nyt kærlighedsforhold
Kendte

Internettet amok: Beyoncé teaser for et vildt projekt

Af Dina Saugman og Vera Olivia Lissner Rømer 24. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Beyoncé gør det igen: Hun fik os alle til at spekulere og stille spørgsmålstegn, da hun ud af det blå postede intet mindre end tre nye billeder på Instagram, som mildest talt har gjort os mundlamme.

Er der et nyt album på vej? Udkommer der en ny kollektion? Er der tale om et nyt samarbejde? Eller er der nyt om The Carters? Spekulationerne vil ingen ende tage, når først Beyoncé har teaset på de sociale medier.

Mandag den 23. august 2021 delte den verdenskendte sangerinde, Beyoncé Knowles, nemlig hele tre nye opslag på sin Instagramprofil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opslag, der let kunne sende forhåbningerne mod nye, skønne toner fra vores allesammens sangstjerne, idet billederne til forveksling kan ligne coveralbum.

Teksten til billederne lyder ”About Love”, der også kan hentyde til, at der sker nye ting på kærlighedsfronten. Og så står hun desuden sammen med sin mand, Jay-Z – så let’s be honest, det er klart tankerne også går i denne retning.

Men takket være Tiffany&Co. behøver vi ikke længere gætte os frem til, hvad der foregår.

Det viser sig nemlig, at Beyoncé teaser for en ny kampagne for smykkedesignbrandet Tiffany and co.

På Tiffany&Co’s egen Instagramprofil har de postet en video, hvor de offentliggør, at The Carters, Beyoncé og manden Jay-Z, er de nye ansigter i deres nyeste kampagne, der hylder moderne kærlighed.

Se videoen her:

Beyoncé bærer den ikoniske ’Tiffany Yellow Diamond’-halskæde, der sammen med maleriet ’Equals Pi’ af Jean-Michel Basquiat, skal belyse parrets kærlighedshistorie.

Kærlighed er den diamant, som smykkerne og kunsten pynter,” siger The Carters om samarbejdet.

Vi kan seriøst ikke få armene ned over det her samarbejde! Se et af de betagende billeder af kendisparret her:

Der er tale om et samarbejde, om en kampagne, der hylder kærligheden og kunsten, og hvor også musikken også får lov til at udfolde sig.

Vi glæder os sindssygt meget til at følge med i det spændende samarbejde!

MestLæste