Kendte

Sarah-Sofie Boussnina: Jeg drømmer om at fortælle historier

Af Line Sølvhøj Jensen 27. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tema om drømme: Du kender Sarah-Sofie Boussnina fra tv-serien ”Lærkevej” og måske har du også stødt på hende her på viunge.dk. Sarah-Sofie Boussnina har nemlig flere drømme her i livet.

Hvornår startede din drøm om at være skuespiller?
- Jeg har altid kunnet lidt at optræde, men da jeg var fem år sagde jeg første gang, at jeg ville være skuespiller. Jeg har altid elsket at fortælle historie, og skuespil er en måde at fortælle historier på.

Men hvordan kom du så videre der fra?
- Jeg fik undervisning og spillede teater. Da jeg var 15 år, begyndte jeg at læse hos en skuespiller i Odense. Min mor ringede til skuespillerskolen og fandt en lærer til mig, og det lærte jeg meget af.

Læs også: Månedens stilprofil: Sarah-Sofie Boussnina.

Har du prøvet at få et nej til en rolle?
- Ja, især fordi jeg tit er for ung til en rolle. Men jeg tænker altid på, at hvis jeg bliver kaldt til casting på en rolle, så er det jo fordi, jeg er god, og så er det ikke så hårdt, hvis jeg får et nej. Dem, der skal vurdere en, har jo et billede af, hvordan karakteren skal se ud, og jeg bliver ikke ked af det, hvis det er på grund af noget, jeg ikke kan lave om. Måske passer jeg bare ikke til den rolle.

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil være med i en film?
- Det er desværre ikke så tit, at der er åbne castings, men hold øje og tag derind, hvis der er nogle. Imellem tiden skal man bare få noget erfaring og dygtiggøre sig. For eksempel kan man jo starte til teater.

Er det svært at skulle spille en rolle, som ikke ligner den, man er i virkeligheden?
- Det kræver en del arbejde, og jeg plejer altid at lave en venindebog for personen for at lære hende bedre at kende. Men det kræver en del koncentration og at man slår sine egne tanker væk.

Læs også: Mads Laudrup: Du skal tro på dine drømme.

Hvad laver du lige nu?
- Jeg er ved at indspille Lærkevej-filmen, og ellers starter jeg på en ny ungdomsserie til august. Den handler om fire unge, der gennemgår forskellige ting. Det er en barsk ungdomsserie, men man kan lære meget af den.

Kan man være skuespiller, hvis man er genert?
- Ja, jeg er faktisk rigtig genert, men det at stå foran et kamera er meget anderledes end at stå på en scene. Faktisk er der mange skuespillere, der er generte, om som ikke kan lide at stå foran en stor forsamling.

Hvad er den sværeste scene, du har været med til at indspille?
- I min kommende film "Bora Bora" skulle jeg sidde på taget af en bil, mens den kørte. Det var meget skræmmende og grænseoverskridende, især fordi de glemte at fortælle, at den kørte i virkeligheden, så jeg fik et stort chok!

Læs også: Basim: Min drøm er gået i opfyldelse.

Hvad drømmer du ellers om i livet?
- Jeg drømmer om at fortælle historier med mit skuespil. Mine film skal give folk 120 minutter i et andet menneskes liv. Og så drømmer jeg om at blive endnu bedre. Hvis ikke jeg var blevet skuespiller, så ville jeg være advokat og arbejde med menneskerettigheder eller skrive manuskripter. Jeg elsker at fortælle og skrive, og det er også derfor, at jeg arbejder for viunge.dk et par gange om ugen, fortæller Sarah-Sofie Boussnina.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste