Kendte

Sarah fra X Factor føler sig presset

Af Line Sølvhøj Jensen 24. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sarah er glad for den ros, hun fik i fredags med Beatles-sangen ”Come Together”, men det har også øget presset på hende.

Det er ikke kun herhjemme, at Sarah fra "X Factor" er populær. I England er hun også blevet kendt og især efter sin optræden i fredags med Beatles-nummeren "Come Together". Hjemmesiden Perezhilton.com er blandt andet en af dem, der har skrevet om Sarah fra X Factor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sarah fortæller, at hun er rigtig glad for, at der sidder nogen så langt væk, som hepper på hende, men at det også har lagt et større pres på hende.

- Der var ikke været så meget pres fra starten, som jeg havde forventet, men det er da klart, at når det er gået så godt, så er der mere at leve op til. Jeg skal jo overgå mine egne præstationer og gøre det bedre næste gang, så på den måde er det da lidt 'uheldigt', at det gik så godt, hehe. Så bliver man lidt mere usikker, når man starter på bar bund med at øve en ny sang, fortælle Sarah til TjekTV.

Test dig selv: Er du X Factor-ekspert?

Sarah fortæller, at hun føler sig hjemme, når hun står på en scene, og det er for hende en måde at udtrykke, hvor meget hun elsker musik. Hun har også indrømmet, at hendes mål med musikken er at røre folk.

- Jeg vil bare gerne fange folk, så de har lyst til at sende mig videre. Jeg fokuserer på at nå ud til publikum, og så er det sådan set lige meget, om de forinden tænker, 'fuck, jeg kan ikke lide den sang'. Hvis jeg bare rammer dem på et eller to punkter, så er det forhåbentlig nok, fortæller Sarah.

Læs også: Sarah fra X Factor har fået en kæreste.

Se en masse billeder fra X Factor her.

MestLæste