charli og dixie
Kendte

Så meget har de største TikTokere tjent i 2021

Af Vera Olivia Lissner Rømer 10. januar 2022
Foto: @socialtourist
Kaching! Det nu blevet offentliggjort, hvilke 7 TikTok-stjerner der har tjent mest i 2021, og vi kan lige så godt afsløre, at det bestemt ikke er småbeløb, der er tale om.

Hvem har sagt, at TikTok ikke kan være et fuldtidsjob?

Fredag den 7. januar offentliggjorde Forbes de 7 bedst tjenende TikTokere i 2021, og hvad de hver især har tjent det seneste år.

Og det er altså ikke en helt dårlig årsløn, de kendte Tiktokere hiver hjem, må man sige.

Sponsoreret indhold

Ifølge Forbes har de 7 bedst tjenende Tiktokere i 2021 nemlig samlet set tjent 55.5 millioner dollars, hvilket svarer til (hold nu lige fast en gang) 364 millioner kroner.

De 7 TikTok-stjernes svimlende indtjening kommer primært fra sponsoreret indhold, og hvis man drømmer om få en af de kendte TikTokere til at reklamere for ens brand, så skal man altså kunne hoste op med et rimelig stort beløb.

Det koster nemlig mellem 500.000 – 3.5 millioner danske kroner at få en af de kendte TikTokere til at lave sponsoreret indhold – og det er for ét enkelt post vel at mærke.

Charli og Dixie D'Amelio

Charli D’Amelio indtager førstepladsen på Forbes’ liste med en indtjening på 17,5 millioner dollars i 2021, hvilket svarer til 115 millioner kroner.

Med Charlis 133 millioner følgere på TikTok kan hun desuden prale af at have den mest fulgte profil på appen, og det kommer derfor heller ikke som den helt store overraskelse, at hun er den bedst tjenende TikToker i 2021.

Lige i hælene af Charli ligger hendes storesøster Dixie D’Amelio, som har tjent 10 millioner dollars i 2021 – svarende til næsten 65 millioner kroner.

Både Charli og Dixie har hevet en del af deres indtjening hjem på deres Hulu-serie ”The D'Amelio Show”, og derudover har de også startet brandet Social Tourist sammen.

Tredje- og fjerdepladsen

Tredjepladsen over de 7 bedst tjenende TikTokere indtages af Addison Rae, som samlet set har tjent næsten 56 millioner kroner i 2021.

Den 21-årige stjerne har dog ikke kun levet af sine videoer på TikTok, hun har nemlig også haft sin debut som skuespiller i filmen ”He’s All That”, som kan ses på Netflix.

Bella Poarch og Josh Richards indtager en delt fjerdeplads på Forbes’ liste med en indtjening på næsten 33 millioner kroner.

Udover at Bella har tjent en svimlende masse penge på TikTok i år, så har hun også skrevet kontrakt med Warner Records, og hendes første single "Build A B-tch" toppede endda Billboard-listen.

Femtepladsen deles af Kris Collins and Avani Gregg, som begge har tjent 31 millioner kroner det seneste år på deres sjove og kreative videoer.

Hvilken TikTok-stjerne er din favorit?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere