Film & serier

Charli D’Amelio: "Jeg har lært af mine fejl"

Af Julie Sofie Hauritz, Mia Oldengaard og Josephine Sjelhøj 3. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @charlidamelio
Du kender måske allerede en smule til Charli D’Amelio fra TikTok – men nu kan du lære hende og hendes familie endnu bedre at kende. TikToks mest populære familie har nemlig fået deres helt egen reality-serie. Vi har taget en snak med Charli, som deler ud af, hvordan det er at være med i en tv-serie, og hvor udfordrende berømmelse rent faktisk kan være.

Verdens mest populære TikTok-familie, 'The D'Amelios', kan nu ikke længere kun ses på TikTok - de kan også streames på Hulu og Disney+. 

En ny reality-serie om D'Amelio-familien er nemlig landet. Serien tager udgangspunkt i Charli og Dixie D'Amelio, og deres forældre Marc og Heidi, der forsøger at vænne sig til et liv i Hollywoods lys. Charli og Dixie er begge kendt fra TikTok, hvor de tilsammen har fået lidt over 150 millioner følgere på kun to år. 

I et interview med det amerikanske ELLE fortæller Charli, at grunden til, at familien har valgt at lave en reality-serie er, at de gerne vil vise, hvordan det virkelig er at være dem. Deres liv er nemlig ikke perfekt hele tiden, selvom det godt kan ligne det udefra. 

Vi Unge har taget en snak med Charli D’Amelio, som fortæller om, hvordan det er at blive kendt på ultra-kort tid, og hvor udfordrende berømmelse rent faktisk kan være. 

'The D'Amelio Show' har blandt andet fokus på mental sundhed og nogle af de hadkommentarer, du får - hvad gør du for at passe på dig selv i de hårde øjeblikke?
- Jeg gør mit bedste for at forblive positiv, og lade være med at fokusere på de negative ting. Herudover forsøger jeg at arbejde med mig selv hver dag, og finde ud af, hvordan jeg bedst kan reagere på mange af de rygter, der florerer. Uanset, hvad jeg gør, ved jeg også, at hadkommentarerne altid vil være der. Der vil altid være nogle, som har et problem med mig, men jeg ved også, at det ikke er mig, der er noget galt med – det er dem. Det er i virkeligheden dem, der har den negative tankegang, og de forsøger ”bare” at trække mig ned med dem. Det vigtigste, jeg prøver at huske på, er, at jeg er godt menneske. Det ved jeg, at jeg er. Jeg prøver også hele tiden at tro på mig selv. Og så har jeg heldigvis en familie, der tror på mig og elsker mig. Dét gør det også lidt nemmere at komme videre fra kommentarerne.

I traileren til showet ser vi, hvor overvældende den pludselige berømmelse kan være. Føler du, at noget af det skete for hurtigt?
- Berømmelsen kom helt bestemt hurtigt – og jeg tror også, at det forklarer hvorfor, at jeg i begyndelsen lod mig rive med, og delte en stor del af mine følelser online. Jeg forstod ikke rigtigt, at det ikke var det værd at gøre, og at det bare ville gøre det hele meget værre. Nu har jeg dog lært af de fejl, jeg tidligere har lavet, men jeg fortryder dem ikke. De har været med til at gøre mig til den, jeg er. Sker det igen en anden gang, ved jeg dog, at måden, som jeg håndterede det hele på, ikke er den bedste måde at håndtere ting på. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken del af showet glæder du dig mest til, at folk skal se?
- Jeg glæder mig til, at folk skal se mit forhold til Chace. Det er som regel ikke rigtigt noget, som jeg deler så meget ud af.

Du har haft enormt travlt det sidste år, og i traileren hører vi din mor sige, at hun er bekymret for, at du ikke har tid til at være et ”barn”. Hvad gør du for at bevare normaliteten i dit liv?
Heldigvis er vores crew helt fantastisk, og de giver mig altid lov til at tage noget tid for mig selv, hvis jeg har brug for det. De har alle sammen igennem optagelserne til serien virkelig lyttet til mig, og det er jeg supertaknemmelig for. Jeg tror samtidig, at vi alle sammen hver dag lærer, hvad der fungerer bedst for os hver især. Vi er ikke ens, og det, der fungerer for mig, fungerer måske ikke for de andre. 

Hvad håber du, at folk får ud af jeres nye show?
- Jeg håber, at det kan få folk til at forstå os lidt bedre, og at det kan bekræfte dem i, at de rygter, der florerer om os, ikke er rigtige. Jeg håber også, at de kommer til at lære mere om, hvordan vi er som personer, og hvordan vi håndterer vores liv. Fordi det er et vanvittigt liv, vi lever, og vi lærer hele tiden, hvordan vi bedst skal leve det. 

Se traileren til 'The D'Amelio Show' lige her: 

The D'Amelio Show

Læs mere om

MegetMere