Kendte

TikTok-stjerne åbner op om hate i nyt interview

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 7. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nyligt åbnede den 16-årige TikTok-stjerne, Charli D'Amelio, op omkring, hvordan hun håndterer hadefulde kommentarer på internettet. Det skete i forbindelse med et interview sammen med hele hendes familie. Vi Unge giver dig her et indblik i, hvordan TikTok-stjernen forholder sig til den hate, hun modtager på nettet.

Interviewet med TikTok-stjernens familie blev lavet sammen med værten Gadi Schwartz, og blev vist på Charlis families HELT nye YouTube kanal. Familiens kanal hedder ”The D'Amelio Family” – og vi kan nok godt forvente meget mere indhold de kommende måneder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I interviewet fortæller Charli D'Amelio, der er kendt for sine dansevideoer på TikTok, at det kan være svært, at der er så mange mennesker, der følger med i hendes liv, og som har en holdning ikke bare til hendes dans, men også til hende som person.

Charli D'Amelio fortæller, at mange af hendes fans skriver søde kommentarer til hendes dansevideoer, men at det er de få, der skriver hadefulde ting, som hendes blik fanger, og som har den største indflydelse på hende.

Læs også: 5 TikTok-hacks DU skal kende!

Om de hadefulde beskeder siger hun: ”Nogle gange bliver der kommenteret på ting, som man ikke kan ændre, og som man ikke har kontrol over, det er de kommentarer, som gør mest ondt. Du kan få en million positive kommentarer, men det er de fem negative, der gør virkelig ondt.”

Når hun modtager onde kommentarer, så er det svært bare at ignorere dem, fortæller Charli D’Amelio. De kommentarer, som gør mest ondt, er dem omkring hendes krop. I interviewet udtaler hun: "Det er hårdt at være danser, enten er du for tynd, for tyk eller for muskuløs." Hun har flere gange fået at vide, at hun var for muskuløs til at blive en ballerina. Til sidst troede hun på det.

Hendes forældre har dog været meget støttende og fortalt hende, at hun skulle prøve at lukke alt det negative ude.

Læs også: Noah Schnapp og Charli D’Amelio lærte hinanden skuespil og TikTok-videoer

Charli D'Amelio åbner også op om, bagsiden af at være et kendt ansigt med mange følgere: ”Når man har mange følgere, bliver man ikke behandlet som en person, men mere som en ting, som folk kan dømme.” Charli D'Amelio siger, at folk gør det, fordi de ikke regner med, at hun ser deres onde kommentarer.

Selvom det kan være hårdt med onde kommentarer, er Charli D'Amelio god til selv at vise respekt og godhed. På hendes Twitter, er hun god til at stå op for sig selv og for sine venner, når de modtager onde beskeder – og det er jo bare endnu en god grund til at elske den 16-årige talentfulde danser!

Se selv interviewet med Charli D'Amelio her.

MestLæste