5-tiktok-hacks-du-skal-kende
Mit liv

5 TikTok-hacks DU skal kende!

Af Line Lei Mohrsen Jensen 24. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du (også) helt besat af TikTok? Og elsker du at danse rundt med Charli D'Amelio og se sjove videoer? Så er der gode nyheder til dig! Vi Unge har nemlig samlet 5 TikTok-hacks, du bare må kende!

Den populære app, TikTok, er ikke kun fyldt med en masse seje dansemoves. Faktisk er der også rigtig mange tutorials, DIY’s og lifehacks, der kan gøre din hverdag lidt nemmere (og sjovere). Vi har samlet 5 hacks, som du skal kende – og de kommer her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Den gode eftermiddagssnack: kop-kager

Bliver du også tit lidt lækkersulten, når du kommer hjem fra skole? Og mangler du inspiration til at få stillet den lille sult, uden at du behøver at bikse den helt store kage sammen? På TikTok findes der en række kage-hacks, som du kan prøve, hvis du ikke har lyst til at bruge særlig meget tid i køkkenet, men alligevel gerne vil have noget lækkert. Et af de helt store TikTok-hacks er nemlig "kop-kager", og vi har fundet en opskrift på en Oreo-kop-kage, MUMS!

Alt du skal bruge er:

 • En kop
 • En mikrobølgeovn
 • 5 Oreo-kiks
 • Lidt mælk

Fremgangsmåde:

For at få en lækker Oreo-kage, skal du tage 5 oreos og putte i en kop. Herefter skal du knuse dem med en gaffel, så de bliver helt små. Tilsæt så en lille smule mælk og sæt din kagedej i mikrobølgeovnen i 1 minut. Vupti! Så er der en lille lækker Oreo-kage!

Dette hack er inspireret af @eitan på TikTok.

2. Gem dine lommepenge et sikkert sted

Et andet hack, som du bare bliver nødt til at kende, er en smart måde at gemme dine lommepenge på, så ingen kan finde dem. Du kan også bruge hacket til at gemme andre små (måske hemmelige?) ting. Smart!

Alt du skal bruge er:

 • En toiletpapirsrulle
 • Et syltetøjsglas med låg (eller en anden krukke med låg)
 • Nogle ris (du kan også bruge havregryn)

Fremgangsmåde:

For at bruge dette smarte gemmetrick, skal du tage dit syltetøjsglas og placere toiletpapirsrullen i midten. Herefter kan du putte dine pengesedler (eller andre personlige ting) i midten af paprullen, og fylde glasset op med ris. Vupti! Nu har du et stensikkert gemmested, som ingen kan finde!

Dette hack er inspireret af @diy_ok på TikTok.

Læs også: TEST: Hvilken insta-type er du?

3. Få mere plads i garderoben – sådan folder du dine sommertoppe

Er du et ordensmenneske? Eller mangler du plads i dit tøjskab? Bare rolig, der findes et smart TikTok-hack, som kan hjælpe dig med dette. YAY!

Alt du skal bruge er:

 • En sommertop
 • Et bord

Fremgangsmåde:

Hvis du gerne vil have mere orden (og plads) i skabet, skal du tage alle dine sommertoppe og folde dem på en helt ny måde, end du måske før har prøvet.
Start med at finde en sommertop frem, og læg den med forsiden nedad. Herefter folder du det øverste stykke med stropperne ned, og tager venstre side af toppen og folder ind på midten. Det samme skal du gøre med højre side, indtil de to sider overlapper hinanden. Du kan nu folde din top til en firkant - og derfor fylder den ikke lige så meget som før. Smart!

Dette hack er inspireret af @life_hacks_21 på TikTok.

4. Beauty-hack: Krøller uden varme

Har du nogle sokker, som du ikke bruger, og har du altid drømt om at få store, flotte, voluminøse krøller? Bare rolig, det kan TikTok hjælpe dig med! Det lyder måske spøjst - men du kan faktisk bruge dine strømper til at lave nogle flotte krøller!

Alt du skal bruge er:

 • To par sokker (måske flere, hvis du har meget langt hår)
 • Hårelastikker

Fremgangsmåde:

For at krølle dit hår med strømper, skal du starte med at dele dit hår op i 4 lige store dele og tage en hårelastik omkring hver del. Herefter tager du en strømpe, som bindes fast til hårelastikken og snorrer den rundt om den enkelte hårtot og afslutter med en hårelastik. Når du har gentaget dette ved alle fire dele, skal du bare sove en nat med strømperne i håret - og vupti, så vågner du op med de fineste krøller!

Dette hack er inspireret af @lillihayter på TikTok.

Læs også: 5 tips til at få flere følgere på TikTok

5. Selfie-hack: Sådan tager du en bedre selfie

Hvis du ligesom os elsker at tage selfies, så har TikTok det helt perfekte hack til dig! Der er nemlig forskel på, hvordan du kan tage dine selfies - og man vil selvfølgelig gerne have den bedste vinkel, ikk?

Fremgangsmåde:

I stedet for at tage dine selfies nedefra, som man ofte gør på Snapchat, kan man rent faktisk se en forskel, hvis du strækker din arm og i stedet zoomer ind på dit ansigt. Din selfie vil få et helt andet udtryk – prøv det selv!

Dette hack er inspireret af @snitchery på TikTok.

MestLæste