Kendte

Så meget fik Kristen Stewart for at møde prins

Af Thomas Flindt 10. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En arabisk prins betalte flere millioner for at mødes med Kristen Stewart, og efterfølgende gav hun alle pengene til velgørenhed. Læs historien her!

Orkanen Sandy ødelagde sidste år tusindvis af hjem i USA, da den raserede på den amerikanske østkyst. En stor gruppe kendte gik efterfølgende sammen for at lave en koncert, der kunne indsamle penge til de mange ofre.

Læs også: Kristen Stewart kan ikke slippe for Robert Pattinson

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmproduceren Harvey Weinstein stod i spidsen for projektet, og han blev ret overrasket, da han pludselig blev ringet op af en arabisk prins, der ville betale en stor sum penge for at møde Kristen Stewart, og pengene skulle gå til velgørenhed, fortalte han til Torontos International Film Festival.

Harvey ringede derefter til Kristen Stewart for at fortælle hende om prinsens tilbud, og efter at prisen blev forhandlet op til 500.000 dollars, accepterede Kristen tilbuddet for at hjælpe orkanen Sandys ofre.

- Kristen var sammen med ham i 15 minutter, fortalte Harvey.

Læs også: Kristen Stewart skal være lesbisk

Hvor er det bare vildt sejt af Kristen, at hun gad mødes med en fremmed fyr for at hjælpe folk i nød - og så er det lidt vildt, at en prins betalte Kristen 190.000 kroner i minuttet for at møde hende, wtf!?

Hvem ville I betale 500.000 dollars (cirka 2.8 millioner kroner) for at møde?

Læs også: Katy Perrys søde sms til Kristen Stewart

MestLæste