Kendte

Kristen Stewart skal være lesbisk

Af Benedikte Brix 13. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu skal Kristen Stewart prøve kræfter med en helt ny slags rolle. Hun skal nemlig spille en lesbisk pige i sin kommende film.

Kristen Stewart skal spille en "seksuelt tvetydig" pige ved navn Valentine i den kommende film "Sils Maria", hvor hun har et lesbisk forhold til en veninde spillet af den franske skuespillerinde Juliette Binoche.

Læs også: Kristen Stewart er stor fan af Jennifer Lawrence

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge sladdersitet Perez Hilton handler filmen om, at de to piger forsøger at redde deres tætte kæresteforhold til hinanden.

Det er ikke første gang, vi hører, at Kristen Stewart leger med tanken om at være til piger. Lige efter hun og Robert Pattinson slog op, jokede den 23-årige skuespillerinde med, at hun ville "give piger en chance" i stedet.

Læs også: Kristen Stewart er flyttet hjem til forældrene

Vi håber, at den nye film kan få Kristen Stewart i bedre humør - hun er nemlig stadig ked af, at hun og Robert ikke længere er sammen.

- Kristen har holdt lav profil, hængt ud med sine tætteste venner og prøvet at holde sig væk fra spotlyset så meget som muligt, fortæller en kilde til Hollywood Life.

- Hun savner sin bedste ven (Robert Pattinson, red.). Det er, som om en del af hende er død, og hun går stadig igennem en periode med sorg.

Læs også: Robert Pattinson og Kristen Stewart slås om hunden

Kunne du forestille dig at være kærester med en pige?