Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart slås om hunden

Af Anja Bruneskjold 31. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter det er kommet frem, at Kristen Stewart har været Robert Pattinson utro, slås de nu om, hvem der skal have deres fælles hund.

Lige nu er det usikkert, om det er Robert Pattinson eller Kristen Stewart, der skal have deres fælles hund, Bear, som de har adopteret fra et hundeinternat. Robert Pattinson og Kristen Stewart slås om hunden, og de kan ikke blive enige om, hvem der skal have den. Robert Pattinson mener, at han har mest ret til at få hunden, Bear, fordi Kristen Stewart havde en affære med instruktøren, Rupert Sanders i et halvt år. Men Kristen Stewart er slet ikke enig:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun er knust! De adopterede Bear sammen, og hun har altid følt, at det var deres lille baby, fortæller en kilde.

Læs også: Robert Pattinsons fans hader Kristen Stewart.

Men Robert Pattinson er selv så knust efter Kristen Stewarts utroskab, og han mener, han har brug for hunden til at komme videre i sit liv.

Læs også: Robert Pattinson knust over Kristens utroskab.

Inden Kristen Stewarts affære med Rupert Sanders blev afsløret, havde hun og Robert Pattinson talt om at adoptere endnu en hund sammen, så Bear kunne få sig en legekammerat. Men foreløbig skal Robert Pattinson og Kristen Stewart finde ud af, hvem af de to der skal overtage deres fælles hund.

Hvem synes I, der skal have hunden?

Læs også: Robert Pattinson ville fri til Kristen Stewart.

MestLæste