Kendte

Kristen Stewart kan ikke slippe for Robert Pattinson

Af Line Sølvhøj Jensen 9. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er faktisk lidt synd for Kristen Stewart. Hun bliver hele tiden mindet om Robert Pattinson, og derfor er det svært for hende at komme videre.

Det er efterhånden noget tid siden, at Robert Pattinson og Kristen Stewart gik fra hinanden. Mange medier har jagtet dem for at finde ud af, hvad der egentlig skete, og der er gået mange rygter om, hvorfor de har slået op.

Læs også: Kristen Stewart skal være lesbisk.

Lige meget, hvem der har slået op og hvorfor, så er det altid svært, når et forhold slutter. Og det er især rigtig svært, når man ikke kan få tid og plads til at komme over den anden person. Og præcis sådan må Kristen Stewart have det i øjeblikket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kristen skal hele tiden konfronteres med rygter om, hvem Robert Pattinson dater. Først var det Katy Perry, og nu er det hendes gode veninde Riley Keough.

Læs også: Kristen Stewart var en drengepige.

Kristen Stewarts venner fortæller, at hun hele tiden sender sms'er og ringer til Robert Pattinson og Riley Keough, fordi hun ikke har det godt med, at de dater.

- Kristen er frustreret og sender sms'er til Rob og ringer til Riley for at finde ud af, hvad der foregår, men ingen af dem svarer hende, fortæller en kilde og fortsætter:

- Hun forstår, at det er ovre mellem hende og Rob, men at se ham date en af hendes tætteste venner er bare for meget for hende, og det gør virkelig ondt at se billederne af dem sammen.

Læs også: 15 eksklusive facts om Kristen Stewart.

Derudover var Kristen udsat for en lidt ond joke forleden dag. Da hun skulle af sted til et studie i Los Angeles, opdagede hun, at nogen havde skrevet: "I ? Rob" i snavset på hendes bil.

Det er måske skrevet som en joke, men hvis Kristen Stewart er lidt følsom omkring Robert Pattinson, så er det ikke sjovt for hende hele tiden at blive mindet om hendes ekskæreste.

Tror I, at det er ment som en ond joke?

Kristen Stewart, Robert Pattinson, ulykkelig kærlighed