Kendte

Rygte: Selena Gomez gravid og Kristen Stewart ville giftes

Af Line Sølvhøj Jensen 30. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er nogle ret vilde rygter, der går i Hollywood i dag! Vi har samlet fem af de vildeste rygter – tror du mon på dem?

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er sandt og falsk, når det kommer til rygter i stjerneland. Hver dag kan man finde rygter om de kendte - nogle af sande, mens andre forbliver et rygte.

I dag har der især været fem rygter, vi lagde mærke til. Vi har samlet dem her - så I kan selv vurdere, hvilke I tror på og hvilke, I tror, der er løgn!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Selena Gomez er gravid

- Jeg er ikke sikker på, om jeg er syg, eller jeg har spist noget dårligt mad, men jeg har det elendigt, har Selena Gomez skrevet på twitter, og det har altså fået rygterne til at rulle. Flere medier skriver, at Selena Gomez kan være gravid - hvad tror I?
Læs historien her!

Læs også: Selena Gomez: Jeg tror stadig på kærlighed.

2. Kristen Stewart havde gang i en affære

Et rygte lyder, at en af grunden til, at Robert Pattinson og Kristen Stewart gik fra hinanden, var, at Robert opdagede, at Kristen sms'ede med Rupert Sanders. Mens Kristen var i bad, ville Robert tage et billede på hendes telefon, og så fandt han ud af, at Kristen havde en hemmelighed for ham:

- Pludselig kommer denne her sms op, og det er ikke noget, han ønsker at se. Han pakkede med det samme og gik, fortælle en kilde.
Læs om rygtet her!

3. Kristen Stewart ville giftes

Tror du på rygtet oven over, så har du nok svært ved at tro på rygtet om, at Kristen Stewart havde store bryllupsplaner, før hun og Robert slog op. Faktisk skulle Kristen Stewart have været så insisterende på, at de skulle giftes hurtigt, at det blev for meget for Robert.

4. Dansk model dater Adam Levine

Ifølge rygterne skulle Adam Levine date den danske model, Nina Agdal, og de skulle have været sammen i nogle måneder nu. De mødte hinanden på optagelserne til tv-programmet "Voice", hvor Adam Levine var coach. Læs historien her!

5. Harry Styles vil være mere mand

One Direction-hottien Harry Style er træt af sit drengede udseende. Han vil være meget mere mand, og derfor træner han som en sindssyg for at få større muskler. Han spiser også kun mad, der kan hjælpe til, at han får større muskler. Læs artiklen her!

Tror I på rygtet? Han har udtalt, at han gerne vil have en kæmpe tatovering på ryggen, så måske vil han gerne af med sit drengede look.

MestLæste