Kendte

Harry Styles vil dække sin ryg med en tatovering

Af Line Sølvhøj Jensen 29. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det lader til, at Harry Styles ikke kan få nok af tatoveringer. Nu vil hottien fra One Direction nemlig have en kæmpe tatovering, der kan dække hele hans ryg!

Man kan vist godt sige, at Harry Styles fra One Direction er vild med tatoveringer. Søde Harry har nemlig en masse tatoveringer på sine arme og på sit bryst, men det er ikke helt nok for ham. Nu har Harry Styles nemlig fået den idé, at han vil have en kæmpe tatovering, som skal dække hans ryg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Shop One Direction-merchandise her.

- Han kan slet ikke få nok af tatoveringer i øjeblikket, men han er bekymret for, om det bliver for meget foran på kroppen, så nu koncentrerer vi os om hans ryg, fortæller Harry Styles personlige tatovør, Freddy Negrete, der samtidig fortæller, at projektet kan tage flere måneder.

Læs også
: One Direction kalder Harry for Fru Moppe

Harry Styles har endnu ikke besluttet, hvad tatoveringen skal forestille, men Freddy gætter på, at der vil stå noget med hebraiske bogstaver.

- Harry vil højest sandsynligt have noget med hebraiske bogstaver. Han har i forvejen sin søsters navn på hebraisk på sin arm, og han elsker den tatovering, fortæller Freddy.

Harry Styles fik sin første tatovering i 2012 som er fem stjerner, der symboliserer Niall, Louis, Liam, Zayne og ham selv - ret sødt! Siden har Harry Styles blandt andet fået tatoveret et skib, et hjerte, en sommerfugl og nogle navne.

Læs også
: Video - Harry Styles' scoredans

Hvad synes I, Harry skulle få tatoveret på sin ryg, og er det overhovedet pænt med store tatoveringer? Skriv jeres mening herunder!

HarryStylesmedbaby