Kendte

Selena Gomez – Jeg tror stadig på kærlighed

Af Thomas Flindt 7. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Supersøde Selena Gomez tror stadig på kærlighed efter bruddet med Justin Bieber, men hun er ikke klar til at date endnu – læs her hvorfor.

Selena Gomez gik i januar fra Justin Bieber efter at have været kærester med ham i to år. Bruddet har været hårdt for Selena, men hun tror stadig på kærligheden.

- Jeg tror på kærlighed, ja. Jeg er en af de piger. De fleste af mine veninder tror også på kærlighed, fortæller Selena Gomez til Harpers Bazaar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tjek også: Forside battle - Selena Gomez mod Miley Cyrus

Hun har fået meget støtte af sin gode veninde Taylor Swift, men også sangerinden Katy Perry har hjulpet hende med at få humøret op.

- Jeg var i byen med Katy Perry i går. Hun er SÅ sjov og skøn, og det er fedt at se, at en, som er ældre end mig, også tror på kærlighed.

Tag testen: Kunne du være kæreste med Justin Bieber?

Ikke flere normale fyre
Snart har Selena Gomez premiere på sin nyeste film "Spring Breakers", hvor hun springer ud som en vild tøs. Men selv om hendes liv er godt igen, og hun er kommet sig over Justin Bieber, så er hun stadig ikke klar til at date andre fyre.

- Det er ikke fordi, at jeg har haft lyst til at gå ud og lede efter en fyr. Det er jeg ikke så god til, fortæller Selena Gomez til Harpers Bazaar.

Læs også: Her er Justin Biebers nye flirt

Og hvis hun skal begynde at date igen, kommer det ikke til at blive en "normal" fyr, der ikke er kendt.

- Jeg har datet fyre, der ikke er i branchen, og det er meget hårdt og stressende. Min første kæreste var ikke i branchen, og det var mens jeg fik succes, så … jeg fik det dårligt.

Læs også: Selena Gomez vil helst kysse Zayn Malik

Tror I også på kærlighed? Har I fundet den?

MestLæste