Kendte

Robert vil ikke se Kristen før Twilight-premiere

Af Thomas Flindt 22. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson vil ikke være i rum med sin ekskæreste og ”Twilight”-kollega, Kristen Stewart, og det giver store problemer for ”Breaking Dawn del 2”-filmens reklamefolk.

Selv om "Twilight"-stjernen, Robert Pattinson, tidligere er gået med til at mødes med Kristen Stewart for at snakke ud om deres problemer, så er der ingen udsigt til, at det sker inden premieren på den sidste film i vampyr-sagaen, "Twilight - Breaking Dawn del 2".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence håner Kristen Stewart

- Chancerne for at de vil være i samme rum, er meget små. De skal derfor interviewes på forskellige tidspunkter, så de ikke støder ind i hinanden, og der opstår en pinlig situation, fortæller en kilde fra "Twilight"-holdet til HollywoodLife.com.

Det giver filmens reklamefolk store problemer, da de pludselig har en del at tage hensyn til.

Kristen Stewart er så knust over bruddet med Robert Pattinson, at hun straffer sig selv med en usund og skadende diæt. Hun tigger ham næsten om at tage hende tilbage. Rob har derimod sat deres hus i Los Angeles til salg for at glemme Kristen hurtigst muligt.

- Kristen er stadig håbløst forelsket i Rob. Hun vil virkelig gerne have ham tilbage, men Rob vil ikke snakke med hende lige nu, siger kilden.

Læs også: Robert og Kristen dropper "Twilight"-messer

Skal Robert Pattinson mødes med Kristen Stewart inden "Twilight - Breaking Dawn del 2"-premieren for at løse deres problemer, eller kan I godt forstå, at han ikke er klar til det endnu?

RobertPattinsonogKristenStewart

MestLæste