Kendte

Jennifer Lawrence håner Kristen Stewart

Af Thomas Flindt 17. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Hunger Games”-skuespilleren, Jennifer Lawrence, kunne aldrig finde på at være sin kæreste utro, som Kristen Stewart var.

Der er opstået en lille kamp mellem Kristen Stewart og "Hunger Games"-stjernen, Jennifer Lawrence. Kun få måneder adskiller de to talentfulde skuespillere fra hinanden, Kristen og Jennifer, der begge er 22 år, og de har flere gange kæmpet om de samme roller i nye film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence redder besvimet kvinde

Men denne gang handler det hverken om roller, film eller priser. Jennifer Lawrence har ifølge kilder omtalt Kristen Stewarts utroskab med fryd i stemmen. Hun kunne nemlig aldrig selv finde på at være sin kæreste, Nicholas Hoult, utro, som Kristen var mod Robert Pattinson.

- Jennifer har en sund rivalisering med Kristen, men hun mener, at hendes rivals utroskab kunne være undgået. Jennifer har fortalt sine venner, at hun aldrig selv kunne finde på at være sin kæreste utro. Hun fortalte også, at hun selv har fået meget opmærksomhed fra magtfulde filminstruktører før i tiden, men hun kunne aldrig finde på at sætte sin karriere på spil for en flirt med en gift mand, fortæller en kilde tæt på Jennifer Lawrence til RadarOnline.com.

Læs også: Kristen Stewart til Robert - Jeg kan ikke leve uden dig

Selv om "Hunger Games"-stjernen ikke nævner Kristens navn, var det tydeligvis hende hun talte om. For nyligt skulle Kristen også have snuppet en rolle for næsen af Jennifer, hvilket havde betydet meget for Kristen, da hun er sygeligt jaloux på sin rival.

- Hun er vildt jaloux på Jennifer. Ikke kun fordi at "Hunger Games" har stjålet noget af "Twilight"-filmenes opmærksomhed, men også fordi at alle taler om hende som en meget smuk skuespiller, har en kilde fortalt.

Tag testen: Ville du overleve i Hunger Games?

Hvorfor er Kristen Stewart og Jennifer Lawrence imod hinanden? Kunne de ikke bare være venner?

MestLæste