Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewarts hemmeligheder

Af Julie Rosendahl, Foto: Getty 25. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne Robert Pattinson og Kristen Stewart fra Twilight afslører en hemmelighed eller to om, hvordan livet på filmsettet i virkeligheden er…

Vi har snakket med Kristen Stewart og Robert Pattinson, om første gang de mødtes, scorereplikker og forskellen på Rob og Edward. Tjek deres svar her!

Kunne I lide hinanden, første gang i mødtes?
Robert: Helt sikkert. "Twilight" var det første job, jeg havde lyst til at få i lang tid - på grund af Kristen. Der var helt sikkert noget kemi dér.
Kristen: Ja, vi havde det fantastisk sammen. Rob er blevet en virkelig god ven. Han er sjov og fjollet, men samtidig vildt eftertænksom.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart afslører sin kæreste

Men er Robert lige så intens som Edward?
Kristen: Han er meget mystisk og meget intens - og totalt skør. Han friede til mig en dag! Men jeg er sikker på, at han har friet til masser af piger før. Han er sådan en gøgler!
Robert: Min yndlings-scorereplik, da jeg var yngre, var at gå direkte op til en pige og sige "Vil du gifte dig med mig? Jeg vil ikke spilde tiden".

Læs også: Robert Pattinson: Mit drømmebryllup

Kunne I lide Edward og Bellas lidt utraditionelle flirt?
Kristen:
Ja, det er ærligt. Det handler om menneskets indre natur - noget, man ikke kan fornægte. Jeg ved, at jeg aldrig ville kunne være med i noget som for eksempel "High School Musical". Jeg er vildt dårlig til at lyve. Hvis jeg ikke tror fuldt ud på det, jeg laver, ser jeg helt mærkelig ud i en scene.
Robert: Filmen kunne ret nemt være endt med at være klistersød, men det gjorde den ikke. Bella er en typisk, almindelig pige, som giver Edward livet tilbage. Den idé kunne jeg godt lide.

Læs også: Robert Pattinson og Kristen Stewart vil have en baby

MestLæste