Kendte

Kristen Stewart og Robert Pattinson vil have en baby

Af Line Sølvhøj Jensen 22. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have spillet forældre i ”Twilight”: Breaking Dawn” har Kristen Stewart og Robert Pattinson fået lyst til at blive forældre i virkeligheden.

I den sidste film i "Twilight"-serien får Bella Swan, som bliver spillet af Kristen Stewart, og Edward Cullen, som bliver spillet af Robert Pattinson, et barn. Kristen Stewart og Robert Pattinson er kærester i virkeligheden, og efter de har prøvet at være forældre i filmen, har de fået lyst til selv at få en baby.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kristen Stewart fortæller, at rollen som mor har vakt moderinstinktet i hende, og Robert Pattinson indrømmer også, at han nød at optage scenerne med babyen, og at det var sjovt at skulle improvisere, fordi de jo ikke kunne styre, hvad babyen gjorde.

Se videoen: Stewart undviger Pattinsons kys.

- Jeg kan virkelig godt lide babyer, og også at indspille scener, hvor der er babyer med, fortæller Robert Pattinson, der samtidig forklarer, at Edward er blevet mere menneskelig, efter han blev far.

Men selv om Robert Pattinson og Kristen Stewart nød at være forældre i filmen, så er de måske endnu ikke helt parate til at være forældre i virkeligheden. Kristen Stewart indrømmer i hvert fald, at hun ikke altid havde lige let ved at løfte barnet!

Læs også: Med Kristen Stewart på optagelse.

MestLæste