Kendte

Robert Pattinson græder ud hos ekskæresten

Af Thomas Flindt 8. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson søger trøst hos sin ekskæreste efter bruddet med Kristen Stewart.

Det var en kold spand vand i hovedet på Robert Pattinson, da US Weekly afslørede Kristen Stewart og "Snowwhite and the Huntsman"-instruktøren, Rupert Sanders, hemmelige affære.

"Twilight"-stjernen blev knust! Det kan man godt forstå, da der både gik rygter om, at parret skulle giftes og måske have børn sammen. Så nu er Robert Pattinson flyttet ud af parrets hjem i Los Angeles, og han nægter at tale til pigen, han troede, han kunne stole på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I stedet søger den sønderknuste skuespiller trøst hos sin ekskæreste, Nina Schubert, som han har et godt og venskabeligt forhold til.

Læs også: Robert Pattinson - Kristen er den eneste der forstår mig

- Hun var Robs første seriøse kæreste. Den eneste grund til, at det ikke gik mellem dem, var, at han flyttede til LA for at arbejde, fortæller en ven til Look.

Robert og Nina forblev venner, og Nina har været en vigtig støtte for Robert Pattinson i denne hårde tid.

- Hun er den, der har været der allermest for ham de sidste par uger, hvor de har tilbragt hele aftener sammen. Selv når han ringer til hende klokken to om natten fuldstændig forvirret og sønderknust, så er hun der for ham, fortæller vennen.

Læs også: Kristen Stewart og Robert Pattinson gav årets kys

Men selv om Robert Pattinson og Nina Schubert kun er venner, er det ikke utænkeligt, at der stadig er en masse følelser mellem dem. Nina fortalte sidste år, hvordan hun stadig tænkte på Robert.

- Når jeg går ud med drengene, forestiller jeg mig altid, hvordan de er om 30 år. Som med Rob - Rob bliver en fantastisk far. Min drømmefyr har allerede været der, men dengang indså jeg det ikke, fortalte Nina til pressen.

Tjek stilgalleriet: Kristen Stewarts mange outfits

Det er dejligt, at Robert Pattinson har en, han kan søge støtte hos, men kan den gamle flamme pludselig blusse op og blive til et nyt kærlighedsforhold? Hvad tror I?

RobertPattinsonogKristenStewart