Kendte

Robert Pattinson dropper Kristen Stewart

Af Benedikte Brix 16. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to ”Twilight”-stjerner var ellers ved at komme på helt rette spor. Men nu har Robert Pattinson eftersigende slået op med Kristen Stewart – igen.

Robert Pattinson og Kristen Stewart har haft et turbulent forhold de sidste fire år - især efter Kristen Stewart var utro i sommer med instruktøren på "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders.

Robert tilgav hende, men i weekenden droppede han Kristen Stewart igen, efter de to "Twilight"-stjerner har haft nogle svære uger sammen.

- Hun fløj til LA for at være Robs date til Golden Globes, men han sagde til hende, han vil lægge forholdet på is, siger en ven til avisen The Sun.

- Han elsker hende, men vil hellere gå tilbage til at være gode venner, så de kan genopbygge deres tillid og fokusere på arbejde efter "Twilight".

Læs også: Derfor gik Robert Pattinson tilbage til Kristen Stewart

- Kristen er ked af det, men hun forstår. Hun skulle ikke have presset ham til at blive genforenet efter hendes utroskab. Hun håber, han vil blive god igen, og at tiden vil hele sårene.
- Han blev presset meget til at droppe hende. Hans venner sagde til ham, at han skulle fokusere på sin karriere, og at hun ødelagde hans chancer.

Se også: Første klip af Robert og Kristen sammen igen

Insider-kilden afslører også, at Kristen Stewart nu planlægger at flytte til New York, mens Robert Pattinson vil blive boende i Los Angeles.
- Hun føler, at folk lader hende være alene der, og hun får mere fred og ro, siger vennen.

Synes I, det er fair, Robert har droppet Kristen?

MestLæste