Kendte

Derfor gik Robert Pattinson tilbage til Kristen Stewart

Af Benedikte Brix 31. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Twilight-parret fandt sammen igen, fordi Kristen Stewart gav Robert Pattinson en hjemmelavet video med deres lykkeligste minder sammen.

I "Twilight-sagaen" spiller de kæresteparret Edward Cullen og Bella Swan, men også i virkeligheden ender alting godt. Det ser i hvert fald sådan ud, efter Kristen Stewart har vundet Robert Pattinson tilbage, selv om hun var ham utro med instruktøren Rupert Sanders.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart køber hus tættere på Robert

Men hvordan har hun egentlig båret sig ad? Jo, hun har simpelthen lavet en rørende video med forskellige klip af hende og Robert, hvor de er glade sammen. Og det fik Robert til at indse, at han ikke ville smide deres forhold i skraldespanden.

- Hun sendte Robert filmen efter at have bombarderet ham med hundredevis af SMS'er, emails og telefonsvarerbeskeder, fortæller en af Kristen Stewarts venner til avisen The Sun.

Læs også: Kristen og Robert får gode råd af mor

- Det var et allersidste forsøg på at få ham tilbage, og hun brugte virkelig lang tid på at lave videomontagen ud af hundredevis af billeder og timelange hjemmevideoer af byture og ferier. (…) Hun kopierede og indsatte linjer fra kærlighedsdigte for at sætte det hele sammen.

Kristen Stewart og Robert Pattinson er blevet set ude flere gange siden de fandt sammen igen, senest til en Prince-koncert i Los Angeles i sidste uge - og Kristen har for nylig fortalt, at hun har lært noget af sin fejl.

Læs også: Kristen Stewart bange for at blive myrdet

- Du bliver nødt til at være okay med det, du frygter. Hvis du er en ærlig person, vil du lave fejl, men det vil være okay. De mest interessante ting sker, efter man har lavet fejl, siger hun.

Kunne du finde på at lave en kærlighedsvideo til den, du elsker?

MestLæste