Kendte

Kristen Stewart køber hus tættere på Robert Pattinson

Af Benedikte Brix 17. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Twilight-stjernen Kristen Stewarts nye hjem ligger godt to kilometer fra kæresten Robert Pattinson, som hun er begyndt at se igen.

Kæresteparret fra Twilight-filmene blev fornylig gode venner igen, og nu har Kristen Stewart besluttet sig for at flytte tættere på Robert Pattinson. Derfor har hun købt et hus godt to kilometer fra hans hjem - og betalt 12,5 millioner kroner for det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson og Kristen Stewart er nyforelskede

Den nye kærlighedsrede har en tropisk have og udsigt over det østlige Los Angeles. Kristen kan også prale af en pool, et spabad, en masse terrasser og et udendørs ildsted, hvor hun og vennerne kan hygge sig rundt om bålet.

Derudover er der selvfølgelig en høj mur hele vejen rundt, så skuespillerinden ikke skal bekymre sig for meget om, at derkommer nogen og myrder hende.

Kristen Stewart og Robert Pattinson blev set sammen igen i Hollywood i weekenden, og det var første gang siden parret slog op, efter Kristen var utro med instruktøren på "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders.

De to stjerner skal snart promovere den seneste Twilight-film "Breaking Dawn Part 2" sammen, men filmselskabet vil ikke løbe nogen risiko efter parrets krise, og derfor skal Kristen og Robert sove i hvert deres hotelværelse.

Læs også: Kristen og Robert får gode råd af mor

- Summit Entertainment vil ikke løbe den risiko, at parret får problemer igen, så de i sidste øjeblik bliver tvunget til at booke et dyrt hotelværelse, fortæller en kilde til sladdersitet Radar Online.

- Faktisk har der i flere byer været reserveret et værelse til Kristen på et separat hotel i forhold til resten af A-liste-truppen. Rob og Kristen er altid professionelle, men faktum er, at hun var utro, og den her medietour bliver nødt til at forløbe uden problemer.

Tror du, Robert har tilgivet Kristen?

MestLæste