Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart er nyforelskede

Af Benedikte Brix 3. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to Twilight-stjerner Robert Pattinson og Kristen Stewart er blevet kærester igen efter Kristens utroskab, og forelskelsen er tydelig for alle.

For skuespiller- og kæresteparret fra Twilight-filmene, Robert Pattinson og Kristen Stewart, er alt igen ved det gamle. Parret har fundet sammen på ny, selv om de slog op i sommer på grund af Kristens affære med den gifte filminstruktør Rupert Sanders.

Læs også: Robert og Kristen skal giftes?

Lørdag spiste parret en romantisk middag på restauranten "Soho House" i West Hollywood sammen med nogle venner, og det var tydeligt, at ingen af de to stjerner kunne holde fingrene fra hinanden.

En kilde så Robert og Kristens nyforelskelse med det samme:

- De lignede et par, de smilede og holdt i hånden. Det var ligesom før i tiden. De var sammen med et par andre venner, to fyre og en pige. De sad i restauranten, som er pyntet med virkelig smukke lys alle steder. Det er virkelig romantisk, fortæller øjenvidnet.

Læs også: Robert og Kristen set sammen i LA

Selv om det tog Robert Pattinson noget tid at tilgive kæresten for hendes utroskab, mener kilden, der så parret, at de to er helt opslugt af hinanden igen.

- Både Rob og Kristen var afslappet klædt. De grinede en masse med deres venner og blev ret længe på restauranten. Fra omkring klokken 21 til efter midnat. (…) Det sjove er, at de opførte sig, som om de havde det rigtig behageligt i hinandens selskab, som om at alt dramaet med affæren aldrig var sket, siger kilden og fortsætter:

Læs også: Kristen Stewart - Robert og jeg er okay

- Det virkede ikke, som om det var akavet eller flovt for dem overhovedet. Det var dejligt at se dem sammen igen, og lykkelige.

MegetMere