Kendte

Robert og Kristen kærester igen?

Af Thomas Flindt 17. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kærligheden mellem Robert Pattinson og Kristen Stewart er så stærk, at han angiveligt nu har tilgivet hende og taget hende tilbage.

Robert Pattinson var fuldstændig knust, da det kom frem, at Kristen Stewart og "Snowwhite and the Huntsman"-instruktøren, Rupert Sanders, havde haft en længere affære.

Læs også: Kristen Stewart - Rob og jeg er okay

Den 26-årige skuespiller cuttede al kontakt til Kristen, flyttede ud af deres hus i Los Angeles og arbejdede på at komme videre i livet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men kærligheden til Kristen Stewart var for stor. Først gik han med til at tale med hende, så skulle de mødes, og nu er de angiveligt blevet kærester igen.

- De har fundet ud af, at de ikke kunne leve uden hinanden, fortæller en kilde til The Sun.

Læs også: Robert Pattinsons søstre - Hold dig fra Kristen

Kristen Stewart var helt nede i kulkælderen efter, at Robert gik fra hende. Rygterne gik på, at hun levede på en livsfarlig diæt af Red Bull, cigarretter og chips, og hun skulle have haft det elendigt. Men efter at Kristen flere gange har undskyldt til Robert og forsikret ham, at det aldrig vil ske igen, har "Twilight"-parret igen fundet sammen.

- Rob kan se, hvor ked af det Kristen er og har tilgivet hende. De elsker virkelig hinanden, fortæller kilden.

Læs også: Rihanna sender Robert Pattinson frække beskeder

Hverken Robert eller Kristen har dog bekræftet noget endnu. Tror I, at Robert Pattinson og Kristen Stewart er kærester igen?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

RobertPattinsonogKristenStewart

MestLæste