Kendte

Rihanna – Chris Brown gør mig lykkelig

Af Stine Nielsen 31. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om han har slået hende, har Rihanna taget Chris Brown tilbage, for han er den eneste, som gør hende glad.

Chris Brown er stadig på prøveløsladelse, efter han i 2009 tævede Rihanna, men Rihanna har alligevel besluttet at give ham en ny chance. Sangerinden var godt klar over, at folk ikke ville synes godt om hendes beslutning, men hun insisterer på, at Chris Brown altid får hende til at smile.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chris Brown behandler Rihanna som en prinsesse

- Jeg ville have ham til at vide, hvordan det føltes at miste mig. At føle konsekvenserne af det. Så da det hele kom tilbage, ramte det mig sådan: "Åh, Gud, seriøst?" Men jeg var ærlig over for mig selv, og jeg kunne ikke bare begrave mine følelser, siger Rihanna.

- Jeg besluttede, det var mere vigtigt for mig at være lykkelig, og jeg ville ikke lade nogens meninger stå i vejen for det. Selv hvis det er en fejltagelse, så er det min fejltagelse. Efter at være forpint i så mange år, være sur og sortsynet, vil jeg hellere bare leve min sandhed og tage konsekvenserne. Jeg kan tage det, siger hun.

Læs også: Rihanna mødes hemmeligt med Chris Brown

24-årige Rihanna fortæller også, at hende og Chris Brown er stærkere nu end nogensinde, fordi de nu ved, hvad der er vigtigt for dem.

- Det er anderledes nu. Vi har ikke den slags skænderier mere. Vi snakker om tingene. Vi sætter pris på hinanden. Vi ved præcis, hvad vi vil have nu, og det vil vi ikke miste siger hun til Rolling Stone.

Hun forsvarer også Chris og mener, at han trænger til støtte i stedet for kritik.

- Alle har selvfølgelig en mening om ham på grund af, hvad han har gjort. Det vil altid være der. Men han begik en fejl, og han har betalt for den. Han har betalt så meget. Og jeg ved, det er et sted, han aldrig vil gå tilbage til. Nogen gange har folk brug for støtte og opmuntring i stedet for latterliggørelse og kritik.

Kan I forstå, at Rihanna vil give forholdet til Chris Brown en ny chance

MestLæste