Kendte

Chris Brown behandler Rihanna som en prinsesse

Af Benedikte Brix 22. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rihanna er fornylig blevet genforenet med den 23-årige Chris Brown, og parret bruger mere og mere tid på at være sammen og støtte hinanden – især Chris Brown, der får Rihanna til at føle sig som en prinsesse.

I lørdags havde Rihanna og Chris en romantisk aften, for selv om han stadig er på prøveløsladelse efter at have slået hende i 2009, mødte hun op for at støtte ham til en fest for åbningen af en ny Chris Brown-kanal på internetsiden Qubeey.

Læs også: Chris Brown og Drake i slåskamp om Rihanna

Festen blev holdt på en natklub i Beverly Hills i Los Angeles, og her kyssede og krammede parret hinanden flere gange, inden de tog hjem hver for sig. Det fortæller en kilde til sladdersitet Hollywoodlife:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Rihanna og Chris Brown er kærester igen

- Rihanna havde det sjovt sammen med Chris (i lørdags, red.). Hun elsker ham og vil gøre alt, hvad hun kan for at støtte ham. Hun vil gerne være ved hans side og møde op for hans skyld, og det gjorde hun.

Den nye Chris Brown-kanal på Qubeey fungerer som et site, hvor Chris Browns fans kan få adgang til sangerens liv gennem billeder, videoer og personlige beskeder.

- Chris var rigtig afslappet (…) Han fik Rihanna til at føle sig som en prinsesse bare med de små ting, han gjorde. Han åbnede døre, trak hendes stol ud, du ved, han var charmerende Chris. Han var en gentleman, og det var sødt, siger kilden og fortsætter:

Læs også: Chris Brown siger undskyld med penge

- De kyssede lidt, men aftenen handlede ikke om dem som et par, den handlede om Chris og hans kanal - og hun ville gerne være der for ham.

Venner tæt på parret fortæller, at Rihanna og Chris Brown tager forholdet stille og roligt, selv om de er meget glade for at blive set sammen.

- De tager det stille og roligt med det hele, men så langt, så godt. Rihanna ved, hvad hun laver. Det her er hendes øjeblik med Chris. Det er bare sådan, at det bliver et virkelig langt øjeblik. Hun er god sammen med ham. Hun er så glad, slutter vennen.

Synes I, Chris og Rihanna er søde sammen?