Kendte

Chris Brown og Drake i slåskamp om Rihanna

Af Thomas Flindt 15. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chris Brown har fået et grimt sår i ansigtet, efter han kom i slåskamp med Drake og hans venner om Rihanna på en natklub.

Trekantsdramaet mellem Chris Brown, Drake og Rihanna tog i går en ny drejning. På natklubben W.I.P. i New York stødte Chris Brown på Drake og hans venner. Kilder tæt på hiphopperne fortæller, at de to alfahaner ikke var direkte oppe at slås, men Chris Brown afslørede for nogle timer siden et grimt sår på hagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- How u party wit rich n**** that hate? Lol… Throwing bottles like girls? #shameonya!#.

Læs også: Rihanna og Chris Brown sammen igen?

Sådan lød beskeden, da 23-årige Chris Brown postede billedet på sin Instagram-profil. Flasken, der ramte Chris Brown i hovedet, havde en flabet besked indeni, fortæller politirapporten.

- I'm f**king the love of your live! Deal with it!

Drakes flabede besked er ikke til at tage fejl af, og da Rihanna fik at vide, at slåskampen havde været om hende, troede hun ikke sine egne ører.

- You've got to be f**king kidding me!

Læs også: Rihanna - Jeg er for tynd

Episoden kommer på et meget mærkeligt tidspunkt, fordi Chris Brown for tiden dater smukke Karrueche Tran.

Mens Chris Brown ikke benægter, at han var indblandet i slåskampen, så var Drakes manager hurtigt ude og afvise, at Drake havde gjort noget som helst. Det er derfor svært at finde hoved og hale i historien, men en ting er dog sikkert: Chris Brown har fået én på hovedet!

Læs også: Rihanna føler sig fortabt

Politirapporten fortæller, at en masse af natklubbens inventar blev beskadiget, og flere af de indblandede kom til skade, blandt andet Chris Browns bodyguard Big Pat, der blev indlagt på hospitalet med store flænger i hovedet.

Sagen kommer meget uheldigt for Chris Brown, der stadig er under politiets lup, efter han tævede Rihanna i 2009. Hvad mon konsekvenserne bliver for Chris Brown og Drake?

Læs også: Chris Brown dummer sig igen

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste