Kendte

Rihanna – Jeg er for tynd

Af Anja Bruneskjold 14. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke sanger, Rihanna, er ked af sin lave vægt og indrømmer, hun er for tynd.

Rihanna er både kendt for sin cool musik og sit vilde liv med masser af fester. Og de mange fester er kun én af de ting, der har gjort, at Rihanna er blevet alt for tynd. Hun spiser ikke ordentligt, får ikke nok søvn og så arbejder hun rigtig hårdt med sin musik:

Læs også: Rihanna føler sig fortabt.

- Det har taget overhånd, og jeg er slet ikke glad for at være så tynd. Jeg kan bedst lide at have lidt mere fedt på kroppen, og så vil jeg gerne have min gamle numse tilbage, udtaler Rihanna.

Læs også: Rihanna uden makeup.

Det er ikke kun Rihanna selv, der mener, hun skal trappe ned på de vilde fester og det hårde arbejde. Flere læger har udtalt, at Rihanna bør lægge det vilde liv helt på hylden. De er bekymrede for Rihanna, fordi hun har en stor trang til at være i centrum, og fordi de tror, at Rihanna bruger festerne til at glemme sine personlige problemer.

Læs også: Rihanna i panik over sit hår.

Rihanna siger selv, at hun prøver at slappe rigtig meget af, selv om hun lige nu er i studiet for at indspille sin kommende plade. Men det kan være svært at finde tid til at slappe af, når hun hele tiden er på tourné eller laver optagelser til sine musikvideoer.

Vi håber, at Rihanna snart får tid til at slappe lidt af, så hendes vilde liv ikke tager overhånd og går ud over hendes helbred.

Læs også: Rihanna styrer facebook.

Rihanna

MegetMere