Kendte

Rihanna og Chris Brown er kærester igen

Af Thomas Flindt 10. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har været mange rygter om, hvorvidt Rihanna og Chris Brown skulle komme sammen igen, men efter MTV Video Music Award er der ingen tvivl.

Chris Brown har de sidste måneder datet Karrueche Tran, og derfor var rygterne om, at Chris havde fundet tilbage til Rihanna svære at tro på. Men efter MTV Video Music Award i sidste uge er der ingen tvivl: De er kærester igen!

Læs også: 5 højdepunkter fra MTV VMA

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På scenen gav Rihanna et kæmpe kys til Chris, og flere kilder fortæller, at det ikke kun var på scenen, at der blev kysset mellem de to musikere.

- Jeg vidste, at han ville gøre noget stort. Han kyssede sin dame foran alle, og han gav hende lidt tunge backstage, fortæller en af Chris' venner til Hollywood Life.

Læs også: Rihanna mødes hemmeligt med Chris Brown

Chris Brown og Rihanna har haft et meget turbulent forhold til hinanden, men det ser ud til at kærligheden har sejret i sidste ende. En ekstra triumf for Chris må være, at hans store rival, Drake, også var til VMA, og derfor fik han slået fast med syvtommer søm, at Rihanna er hans pige.

- Han så hende i aftes, og han var helt "damn, hun så godt ud", og de talte og sms'ede hele natten, fortæller vennen.

SÅ sødt! Chris kan slet ikke lade være med at tænke på Rihanna. Hvad synes I om, at Chris Brown og Rihanna har fundet sammen igen?

Læs også: Chris Brown og Drake i slåskamp om Rihanna

Vi Unge Facebook, Vi Unge