Kendte

Rihanna afslører - Dropper Chris Brown

Af Benedikte Brix 9. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun fandt for nylig sammen med eks’en, selv om han havde tævet hende – men nu fortæller Rihanna, at hun ikke længere er sammen med Chris Brown.

Den 23-årige sangerinde Rihanna begyndte for kort tid siden at date Chris Brown igen, selv om han stadig er på prøveløsladelse, efter han slog hende i 2009. Men nu afslører hun, at de to ikke længere er et par.

Læs også: Chris Brown behandler Rihanna som en prinsesse

I et liveinterview over facebook i går, blev Rihanna spurgt, om hun stadig dater Chris Brown. Og til det svarede hun: "Nej. Vi er ikke sammen."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sangerinden fortæller dog, at hun og Chris stadig er venner, og gav hints til, at hun stadig har nogle ting, hun skal beslutte sig for med hensyn til deres fremtid. De to ekskærester har nemlig en duet sammen på Rihannas nye album "Unapologetic", som udkommer om ti dage.

- Dybest set handler det om måden, hvorpå jeg ser på de ting, der vedrører mit privatliv. Selv om I er vidner til det, er det stadig mit, fortæller Rihanna, der lige nu hitter med singlen "Diamonds".

Læs også: Rihanna mødes hemmeligt med Chris Brown

- Det er mit (liv) på det her tidspunkt, og når det kommer til musik, vil jeg give og give, og jeg føler bare, at jeg bliver nødt til at have en lille del, som jeg selv må bestemme over. Hvis det skulle være på min måde, ville ingen andre have noget med det at gøre.

Rihanna var også hurtigt til at give Chris komplimenter, da hun blev spurgt, hvad hun først tænker på om ham:

- Han er sej nok. Han er ret okay.

Det var i sidste måned, at Chris Brown afslørede, at han havde droppet kæresten Karrueche Tran for at fokusere på sit "venskab" med Rihanna. Men nu har stjernen altså valgt, at det bliver netop det: Et venskab, og ikke andet.

Hvordan tror du, det kommer til at gå med at være venner?

Læs også: Chris Brown og Drake i slåskamp om Rihanna

MestLæste