Kendte

Podcast: "Verdensstjerner førte an i karaktermordet på Taylor Swift"

Af Josephine Sjelhøj 8. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Gossip og skandaler har styret Hollywood så længe, vi kan huske, og én af de stjerner, der har været ekstrahårdt ramt, er Taylor Swift. En dansk podcast gennemgår nu alle detaljerne i karaktermordet på stjernen, og finder ud af, hvad der fik verden til at vende sig imod hende.

Ordene "Hollywood" og "skandaler" går ofte hånd-i-hånd, og Taylor Swift er en af de stjerner, der ved alt om det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den danske podcast "SkandaleMagasinet" zoomer Nikita Klæstrup og Emil Minana helt ind på de største kendis- og Hollywoodskandaler, og tager temperaturen på, hvordan vi ud fra et samfundsmæssigt perspektiv kan belyse dem.

I den nyeste episode er emnet Taylor Swift, og hvis man kan huske, hvordan en stor del af internettet kritiserede stjernen tilbage i 2016, ved man, at der er en del at tage fat i.

For hvad var det, der fik hele verden til at vende sig mod superstjernen? I podcasten fortæller Emil Minana, at det i høj grad var store Hollywoodstjerner, såsom Kim Kardashian, Kanye West og Katy Perry, der førte an i karaktermordet på ”Blank Space”-sangeren.

Sidenhen er det dog lykkedes stjernen at genskabe sit image, blandt andet i sin dokumentar ”Miss Americana”, men den store, og tilsyneladende meningsløse, hetz mod hende er ikke helt glemt endnu.

Hvis du gerne vil blive klogere på hele Taylor Swift-skandalen, kan du lytte til ”SkandaleMagasinet” og en masse andre podcasts, på ALLY.dk, hvor du kan få den første måned gratis.

MestLæste