Det sker

P3-vært og komiker udgiver ny podcast, der giver dig din ugentlige dosis af reality

Af Redaktionen 30. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du heller ikke få nok af realityserier? Så skal du lytte til en ny podcast, hvor P3-værten Martin Johannes Larsen og komikeren Rasmus Wallbridge dykker ned i alt det bedste fra reality-land.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du mangler en podcast, der gennemgår alle de bedste realityserier i Danmark, så er "Tændt! Med Martin og Rasmus” lige noget for dig.

Værterne bag podcasten er komiker-duoen Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, som du måske kender fra Instagram, hvor de inden for de seneste par år har opnået popularitet gennem deres sketches. Tidligere har de lavet satireprogrammet "Wellington Special" på DR, og i efteråret kan de opleves live, når de turnerer Danmark rundt.

I "Tændt! Med Martin og Rasmus” dykker de to værter hver uge ned i deres yndlings-realityserier og deler de bedste scener, betragtninger og anbefalinger med dig. Hvis du slet ikke kan få nok af dine favoritserier, kan du gennem podcasten genopleve de allerbedste momenter sammen med Martin og Rasmus.

Der udkommer et nyt afsnit af podcasten hver tirsdag, så der er rig mulighed for at kunne følge med i forårets fjernsyn.

Du kan lytte til "Tændt! Med Martin og Rasmus”, og en masse andre podcasts, på ALLY.dk, hvor du kan få de første 14 dage gratis.

MestLæste