Kendte

Paris Jackson har sin fars styrke

Af Line Sølvhøj Jensen 2. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Paris Jacksons mor har takket alle Paris’ fans på twitter for deres støtte til hendes datter. Hun siger samtidig, at Paris har en lige så stor styrke som Michael Jackson.

Paris Jackson er stadig indlagt på et hospital i Los Angeles, efter at hun for næsten en måned siden forsøgte selvmord. Heldigvis lader det til, at hun har det godt, og hendes mor, Debbie Rowe, forsøger at være der for sin datter, så meget hun kan.

Læs også: Derfor er Paris Jackson sur på Justin Bieber.

Men det er ikke kun Debbie, der støtter Paris. Alle Paris Jacksons fans har på forskellig måde vist deres støtte til hende, og det har betydet virkelig meget for Paris.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Min datter har bedt mig om at give et kæmpe tak til jer alle for jeres tanker, bønner og støtte. Hun er stærk som sin far, har Debbie skrevet på twitter.

Læs også: Kendte støtter Paris Jackson.

Paris Jackson får hjælp på et psykiatrisk hospital, så hun kan få det godt igen. Efter hendes far døde for fire år siden, har Paris haft det rigtig svært, og hun har forsøgt at få et godt liv igen uden sin far.

- Det hele kommer af, at hun ikke er kommet over, at hendes far ikke længere er her, fortæller en kilde til UsMagazine, der samtidig sige, at Paris har kæmpet med at få sin hverdag til at hænge sammen efter Michael Jacksons død.

Læs også: Justin Bieber ser op til Michael Jackson.

Hvis I kunne sige noget til Paris, hvad ville I så sige?