Kendte

Justin Bieber ser op til Michael Jackson

Af Anja Bruneskjold 9. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber fortæller, at den eneste kunstner, han rigtig ser op til, når han har brug for inspiration, er Michael Jackson.

Michael Jackson startede sin karriere som sanger i en meget ung alder, og Justin Bieber føler derfor, at de to har en del ting til fælles. Justin Bieber blev, ligesom Michael Jackson, verdensberømt, da han var meget ung, så han sammenligner sig selv med Michael Jackson og bliver stadig inspireret af den nu afdøde popsanger:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Michael Jackson ændrede Beyoncé.

- Den eneste person, jeg ser op til, når det handler om min karriere, er Michael Jackson. Jeg sammenligner mit liv med hans og dét at vokse op i rampelyset. Hvis man ser på Michael Jacksons sangkarriere, er han jo den største kunster nogensinde, siger Justin Bieber.

På Justin Biebers nye album, "Believe", synger han om episoden med Mariah Yeater, som beskyldte Justin Bieber for at være far til hendes barn. Justin Bieber forklarer, at sangen er inspireret af Michael Jacksons "Billie Jean", fordi de begge handler om noget, som deres fans kan relatere til. For Justin Bieber er det vigtigt, at hans musik handler om, hvad der sker i hans liv.

Hvad synes du om Justin Bieber nye album, "Believe"?

Læs også: Justin Bieber vil ikke være som Justin Timberlake.

MestLæste