Kendte

One Direction elsker skrigende fans

Af Benedikte Brix 2. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drengene fra One Direction elsker deres mange skrigende fans, der er overalt, hvor de kommer. Fansene giver nemlig gruppen lyst til at gøre ekstra meget ud af deres musik og sceneshow.

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson fra One Direction er topbegejstrede for deres mange entusiastiske fans, der overdynger dem med kærlighed i form af pigeskrig og gaver, hvor end drengene kommer i verden.

Læs også: One Direction vil holde pause i 10 år

Det britiske boyband elsker alle deres beundrere og siger, at det gør dem til bedre musikere, at deres fans er så dedikerede - det får nemlig drengene til at give den hele armen på både album og til koncerter. Det fortæller Niall Horan:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction

- Jeg elsker det. Jeg elsker skrigeriet. De elsker det også: De har alle sammen købt billetter, og de har ventet et år på at se én, så man bliver nødt til at gøre sit bedste, siger han.

Vi er ret sikre på, at Niall har ret i, at Directioners elsker at skrige af gruppen. Vi glæder os i hvert fald til at give den max gas til en af de danske koncerter i maj! Hvor højt skal I skrige?

Læs også: One Direction kommer til Danmark i maj!