Kendte

One Direction vil holde pause i 10 år

Af Benedikte Brix 31. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drengene fra One Direction planlægger at gå fra hinanden og finde sammen igen 10 år senere.

Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne og Zayn Malik vil holde en pause. Drengene planlægger at lægge One Direction på is, når gruppen er på toppen af sin karriere - for derefter at blive genforenet nogle år efter.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction

- Vi vil være ligesom Take That eller Gary Barlow - tage 10 år uden for gruppen og så komme tilbage, fortæller Niall Horan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover Gary Barlow bestod Take That af Howard Donald, Mark Owen og Jason Orange, da de gik fra hinanden i 1996 - et år efter det femte medlem, Robbie Williams, havde forladt gruppen. I 2005 blev de genforenet, men de fik meget kritik for deres album og turnéer efter bruddet.

Læs også: One Direction kommer til Danmark i maj!

Men One Direction har heldigvis ingen planer om at gå fra hinanden endnu - drengene nyder hvert et øjeblik af deres fantastiske karriere, og skal snart til at udgive gruppens andet album "Take Me Home". Anden single derfra er "Little Things", som boybandet er helt pjattede med.

- Vi hørte sangen og sagde: "Yeah, det er et hit, den vil vi have". I videoen sidder vi bare i et studio og lader som om, vi indspiller," siger Niall til avisen Daily Mirror.

Vi ved altså ikke, om vi kan undvære One Direction i 10 år! Hvad siger I?

Læs også: One Direction laver cover-sange