Kendte

One Direction elsker deres fans

Af Line Sølvhøj Jensen 6. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er altid fest, når One Direction er på scenen, og der er ingen tvivl om, at drengene elsker deres fans. Især Niall Horan sørger for at tage billeder af de mange directioners til det private fotoalbum.

One Direction elsker at være på scenen og optræde for deres fans, og de gør rigtig meget ud af at give de mange directioners en god oplevelse til deres koncerter.

Test din viden:
Den ultimative One Direction-test.

Det er en fast del af koncerten, at drengene lige svarer på nogle spørgsmål fra deres fans på twitter under deres koncert for at inddrage deres fans, og da Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis i går gav koncert i Danmark for første gang, havde drengene da også øvet sig på både at sige 'er du så færdig' og 'jeg elsker dig' for lige at give deres fans lidt ekstra kærlighed!

Og drengene mener virkelig, at de holder meget af deres fans. Det sker nemlig rigtig tit, at de hænger ud blandt deres fans inden koncerterne for at bruge endnu mere tid sammen med dem.

Læs også: Justin Bieber imponeret over One Direction.

Der bliver taget tusindvis af billeder af drengene, når de viser sig backstage, men det gælder altså også omvendt. Da One Direction fornylig gav koncert i Amsterdam, brugte især Niall Horan tid på at tage billeder af de mange directioners til drengenes private fotoalbum. Harry Styles hev da også lige sin iPhone op, så han kunne tage nogle billeder og mindes, hvor seje deres fans er. I galleriet nederst i artiklen kan I se billeder, hvor One Direction er sammen med deres fans.

Læs også: Rygte - Liam Payne er single.

Da koncerten i Herning sluttede i går aftens, og både fans og de fem drenge var helt høje oven på en bragende koncert, måtte Liam Payne da også lige smide en hyldest til Danmark på twitter:

- Thank you denmarkkkk :) love youuuu :), twittede han.

Under koncerten måtte One Direction da også lige fortælle, hvor seje de synes, vi er i Danmark. I videoen herunder kan du se, hvad Louis sagde om Danmark under koncerten:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

OneDirectionogderesfans

MestLæste