Kendte

Rygte: Liam Payne er single

Af Line Sølvhøj Jensen 6. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der går rygter om, at Liam Payne fra One Direction og hans kæreste Danielle Peazer har slået op!

I nogle år har kærligheden mellem Liam Payne fra One Direction og danserinde og model Danielle Peazer blomstret på fulde drøn, men nu skriver flere medier, at parret har slået op, og Liam igen er single.

Parret mødte hinanden under X Factor i 2010, og de har kæmpet for at få forholdet til at fungere på trods af, at de begge to har meget travlt. I september sidste år havde parret en krise, hvor de endte med at gå fra hinanden i nogle måneder, men derefter fandt sammen igen. Læs mere om Liam og Danielles første brud her. De synes, det var svært at bevare forholdet, når de altid var så langt væk fra hinanden, men de valgte alligevel at give det en chance. Og nu skulle det altså endnu engang være slut mellem Liam og Danielle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hverken Liam eller Danielle har udtalt sig om bruddet, men en talsmand fra One Direction bekræfter, at de har slået op.

- De havde en lang snak i sidste måned, hvor de besluttede, at der ikke var nogen grund til at køre det længere ud, fortæller talsmanden, mens hans forklarer, at parret i flere måneder har forsøgt at rette op på deres forhold.

Læs også: Facts om One Direction.

Det er ikke længe siden, at parret snakkede om at flytte sammen, og i marts købte de endda en lille hundehvalp sammen. Hvis rygtet er sandt, så er vi glade for, at talsmanden samtidig fortæller, at bruddet er sket meget fredeligt, og at de vil fortsætte med at være venner.

Se Liam og Danielles hund her!

Tror I på rygtet - og hvis det er rigtigt, synes I så, det er godt eller trist?

Læs anmeldelsen af One Directions koncert i Danmark her!

MestLæste