Kendte

Liam Payne går tilbage til ekskæresten

Af Benedikte Brix 3. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-stjernen Liam Payne gik fra kæresten Danielle Peazer i september, men nu har han fået hende fløjet til New York for at se en af gruppens koncerter.

Der er udsolgt, når One Direction i aften spiller en stor, udsolgt koncert i Madison Square Garden i New York. Blandt de skrigende fans er også mange af drengenes venner og familie - og Liam Paynes Danielle Peazar.

Læs også: Liam Payne - Håber, Danielle og jeg er venner

Selv om Liam Payne og Danielle Peazer slog op i september, har han nemlig sørget for at få hende fløjet ind for at se koncerten. Danielle Peazer tog et jetfly sammen med Louis Tomlinsons kæreste Eleanor Calder, der også skal ind at se koncerten, og de to veninder blev i går, søndag, set drikke kaffe sammen på Starbucks.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Liam og Danielle gik eftersigende fra hinanden på grund af Liams hektiske hverdag som medlem af One Direction, men nu er parret altså fast besluttet på at få forholdet til at fungere.

Læs også: Tomlinson og Payne køber biler til kæresterne

- De fleste af problemerne handlede om, at parret ikke kunne få nok tid sammen. De savner virkelig hinanden, fortæller en kilde til avisen The Sun.

- Danielle havde allerede palnlagt at tage til New York for at komme til koncerten, inden de slog op, og Liam ville ikke have, at hun trak sig.

Siden parret gik fra hinanden, har Liam Payne datet sangerinden Leona Lewis. Men Leona er også gået tilbage til sin eks, danseren Dennis Jauch.

Udover Liams Danielle Peazer og Louis' Eleanor Calder kommer også Zayn Maliks kæreste, Perrie Edwards fra gruppen Little Mix, til koncerten i aften.

Tror du, Liam og Danielle kan få det til at fungere igen?

MestLæste