Kendte

Dater Liam Payne og Leona Lewis?

Af Benedikte Brix 2. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der går rygter om, at Liam Payne allerede er kommet over ekskæresten, og at han nu dater sangerinden Leona Lewis.

Ja, du læste rigtigt. Ifølge rygterne i stjerneland gik Liam Payne fra kæresten Danielle Peazar for cirka en uge siden - og nu skulle han allerede have gang i en ny: X Factor-pigen Leona Lewis.

Liam Payne har altid været vild med sangerinden, hvilket han aldrig har lagt skjul på. Nu siger en kilde tæt på Liams familie, at 1D-sangeren har fået Leona Lewis på krogen. Ifølge kilden har de to siden bruddet med Danielle Peazar været på to dates i London, som de begge har nydt meget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Leona udgiver selvbiografi

- Han har overhovedet ikke noget imod de otte års aldersforskel, fortæller kilden til avisen The Mirror om Liam Paynes nyopståede forhold til den 27-årige sangerinde.

- Han er meget glad for de ting, der sker mellem ham og Leona.

Læs også: Leona Lewis vil adoptere

Liam Payne har altid været stor fan af X Factor-pigen, og i 2011 sagde han til sladdersitet Sugarscape:

- Min kendisforelskelse må simpelthen være Leona Lewis. Jeg elsker Leona Lewis.

Se klippet, hvor Liam i sin tid fortalte om sit kendis-crush på Leona her:

Romancen fik allerede sin spæde start i sommer, da den 19-årige Liam fik karriereråd fra sin nye flirt. Men de mødtes gennem twitter, hvor Leona fik en masse opfordringer om at følge One Direction-sangeren.

- Til sidst ville min twitter-konto ikke virke, så jeg blev tvunget til at følge ham, fortæller sangerinden og fortsætter:

- Men så fandt jeg ud af, at han er fan af mig og min musik. Jeg mødte ham, og han er bare den sødeste fyr - han er så skøn, så jeg er glad for, at alle fik mig til at følge ham.

Læs også: Liam Paynes vilde fangst

Den anonyme kilde fortæller også, at Liam aldrig var Danielle Peazar utro, og at de skiltes på grund af hans mange koncerter, der betød, at han havde meget travlt.

- Hun ville have elsket at se mere til Liam, men hans karriere måtte komme først. Det er trist, at de blev nødt til at skilles. Men man kan godt forstå, at en kvinde som Leona Lewis er i stand til at klare Liams superstjernestatus, siger kilden.

Læs også: Leona Lewis er imod dyremishandling

Synes du Liam og Leona passer sammen?

MestLæste