Kendte

Justin Bieber imponeret over One Direction

Af Line Sølvhøj Jensen 10. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber tror på, at One Direction vil blive verdens største boyband, og han er ikke i tvivl om, at pigerne i USA vil gå amok over drengene fra One Direction.

Justin Bieber er meget begejstret over One Direction, og han tvivler ikke på, at der venter dem en stor karriere. Bieber tror også, at de vil have heldet med sig, når det gælder pigerne, og han har udtalt, at han tror, pigerne i USA vil gå amok over One Direction.

Læs også: Justin Bieber i reklamefilm.

- Single fyrene fra One Direction vil virkelig få det sjovt. De ser godt ud, de synger godt, og når du tilføjer musikken deres britiske accent, vil pigerne gå amok, udtaler Bieber.

Læs også: 5 ting, du ikke vidste om One Direction.

Justin Bieber udtaler samtidig, at verden har brug for et nyt boyband, og han tror på, at One Direction vil være det største boyband i verden ved udgangen af 2012.

Tusindvis af piger har allerede erklæret deres kærlighed til One Direction, og Justin Bieber indrømmer, at han kender en pige, der er særligt vild med Harry Styles fra One Direction, men han vil ikke afsløre, hvem det er.

- Jeg kender en af de største kunstnere i verden, som synes, at Harry er virkelig hot, men jeg har tavshedspligt, siger han.

Psst!
Læste I vores aprilsnar: Justin Bieber optaget i One Direction?

MegetMere