Kendte

5 ting, du ikke vidste om One Direction

Af Line Sølvhøj Jensen 16. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kom helt tæt på fyrene fra One Direction lige her, hvor vi afslører fem ting, du ikke vidste om de fem lækre fyre i vortes yndlings-boyband.

De fem drenge fra One Direction, Harry, Louis, Liam, Zayn og Niall, bærer alle sammen på nogle hemmeligheder fra deres fortid. Her er fem ting, du ikke vidste om de søde drenge fra One Direction.

Læs også: One Direction i bilulykke.

Mere modig som barn
Harry indrømmer, at han faktisk var lidt mere modig som barn, selv om han arbejder på at blive lidt mere modig igen. Han har et motto, der hedder: Den som er modig, er fri, og det forsøger han at leve efter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opdrog sine søskende
Louis har fire yngre søskende, og han har gjort meget ud af at opdrage dem. Han fortæller, at han synes, det er vigtigt, at ældre søskende har en indflydelse på deres opdragelse. Samtidig har Louis indrømmet, at han elsker små børn.

Har over 100 dukker
Liam var så glad for tegnefilmen "Toy Story", og så vild med figuren Woody som barn, at han elskede at klæde sig ud som ham. I dag får han stadig Woody-dukker af sine venner og familie, når han har fødselsdag, og han har fortalt, at han faktisk har over 100 Woody-dukker!

Læs også: De bedste X Factor-øjeblikke.

Mega-genert
Zayn var meget genert som barn, og han havde det dårligt med at snakke foran mange mennesker. Han har fortalt, at han endda havde det dårligt med at tale foran sine forældre! Da han var 15 år, startede han med at gå til drama, og det hjalp ham med at blive mere udadvendt.

Hadede skolen
Niall tænker tilbage på sin første skoledag som et rent mareridt. Han var bange for at starte i skole, fordi ingen af hans venner skulle gå på den samme skole, så da hans mor satte ham af, begyndte han at græde. Heldigvis fik han det snart bedre, men han har altid hadet at lave lektier.

Læs også: Joe Jonas er fan af One Direction.