Kendte

OMG! Noah Centineo har lavet en musikvideo til Justin Biebers ”Boyfriend”

Af Nanna Skousbøll 19. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du slet ikke få nok at lækre Noah Centineo? Så bare vent til du ser ham i en hjemmelavet musikvideo til Justin Biebers kæmpe hit ”Boyfriend”! Vi kunne virkelig godt tænke os Noah lå under juletræet i år…

Noah Centineo har mange talenter; han er en god skuespiller, en lækker model og virkelig god til at danse. Men nu har han altså afsløret endnu et talent, som vi ikke vidste noget om. En gammel musikvideo, som Noah lavede, da han var yngre, er kommet frem, og den er ret så cute.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen er Noah klædt ud som karakteren Batman og optræder sammen med sin bedsteven, Jack Griffo, der har et Superman-kostume på. I første halvdel af videoen danser de to drenge til musikken, mens de mimer med på teksten. Men i anden halvdel løber de rundt i Los Angeles og leger superhelte i deres kostumer – det er vildt cute!

Læs også: Noah Centineo crusher for vildt på Selena Gomez

Videoen er optaget tilbage i 2012, hvor Noah lige var begyndt at spille skuespil og havde fået en rolle i Disney Channel-serien ”Austin & Ally” som den søde fyr, der solgte mobiltelefoner i centeret.

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Se musikvideoen herunder:

Læs mere om