Film & serier

10 facts om Noah Centineo

Af Nanna Skousbøll 12. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du ligesom os, at Noah Centineo fra ”Sierra Burgess Is a Loser” og ”To All the Boys I’ve Loved Before” er superdejlig? Så skal du vide de her facts om skuespilleren.

Den amerikanske skuespiller, Noah Centineo, har et tydeligt talent for skuespil, og han er altså ret dreamy, hvis vi selv skal sige det.

Noah spiller Jamey i Netflix-filmen ”Sierra Burgess Is a Loser”, men hvis du synes, at du har set ham før, så kan det skyldes, at han også spiller Peter Kavinsky i Netflix-filmen ”To All the Boys I’ve Loved Before”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får 10 facts om ham her, så du kan lære ham endnu bedre at kende:

1. Han er født i Florida

Noah blev født i den amerikanske stat Florida d. 9. Maj 1996, men flyttede til Los Angeles for at blive skuespiller.

2. Han har været med i mange serier på Disney Channel

Hans karriere som skuespiller startede hos Disney Channel i ”Austin & Ally”, hvor han spillede den søde fyr som solgte telefoner– vi skulle da helt sikkert nok købe en telefon af ham! Men han har også haft mindre roller i ”Shake It Up” og ”Jessie”.

Læs også: Anmeldelse: "Sierra Burgess Is a Loser" er relatable men forudsigelig

3. Han var tæt på at spille Noah Flynn i ”The Kissing Booth”

Noah kunne have spillet vores allesammens yndlings-bad boy Noah Flynn. Han var nemlig til audition på filmen, men fik desværre ikke rollen. Vi tror, han havde været SÅ perfekt som Noah Flynn, men Jacob Elordi gør det nu også meget godt!

4. Han elsker at arbejde med Shannon Purser

Noah er helt vild med Shannon Purser, som spiller Sierra Burgess, fordi hun er en virkelig nærværende person. De blev rigtig gode venner under optagelserne til ”Sierra Burgess Is a Loser”, men alligevel var de en smule nervøse, da deres første kys skulle optages.

5. Shannon Purser er ikke hans yndlingskollega fra ”Sierra Burgess Is a Loser”

Han elskede at arbejde sammen med Shannon, men RJ Cyler var hans yndlingskollega, fordi han var så sjov! RJ Cyler spiller Sierras bedste ven, Dan, i filmen, og er en virkelig sjov karakter, men han skulle være endda sjovere i virkeligheden.

6. Han har et ar på venstre side af kæben

Da Noah var lille, blev han angrebet af en hund. Biddet fra hunden var så voldsomt, at man kunne se hans tænder gennem hans kind – Av! Allerede dengang havde Noah meget medfølelse og forståelse, så han bestemte, at hunden ikke skulle aflives, da han vidste det var et uheld. Nåårh!

7. Han har et crush på sin skuespillerkollega Lana Condor

Både Noah og Lana har udtalt, at de er vilde med hinandens personligheder, og at de føler, at de har en helt unik kemi, som de aldrig har oplevet med nogen før. Desværre (for Noah) har Lana allerede en kæreste.

Læs også: De bedste film på Netflix

8. Hans perfekte date skal indeholde…

… en god samtale! For Noah handler det hele om at have god kemi, og at man kan snakke sammen.

9. Han erstattede Jake T. Austin i dramaserien ”The Fosters”

I den tredje sæson af ”The Fosters” overtog Noah rollen som Jesus Foster i serien ”The Fosters”. Fans af serien skulle lige vænne sig til ham, men nu elsker de ham, og han vender tilbage til sin rolle i Spin-off-serien ”Good Trouble”.

10. Mon han vil date fans?

Selv om Noah udtaler, at han kun måske vil date fans, så betyder det jo ikke, at det ikke kan ske en dag!