Film & serier

De bedste film på Netflix

Af Oliver Kokholm Ungermann 6. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Netflix er fyldt med masser af gode film, som vi elsker højt. Læs mere her og se, hvilke ti film på Netflix vi har valgt, så du ved, hvad du skal se næste gang.

Flere og flere danskere bruger Netflix, og det er der sådan set ikke noget at sige til! Der findes nemlig masser af gode film på netflix, og der er bestemt noget til hver en smag. Her får du vores bud på ti af de bedste film på Netflix.

"Mean Girls"

Mean Girls er et "must see" for enhver pige, der elsker kærlighed, drama og venindeforhold. Lindsay Lohan spiller hovedrollen, Cady, der ender i store dilemmaer mellem veninder, og hvordan man behandler andre mennesker. Bestemt værd at se denne film på Netflix!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"How to Lose a Guy in 10 Days"

Matthew McConaughey og Kate Hudson spiller de to hovedroller, Andie og Benjamin, der hver især får to opgaver, de skal løse: Andie skal skrive en klumme om, hvordan man dropper en fyr på ti dage, og Benjamin indgår et væddemål om, at han godt kan holde på en pige i ti dage. De møder hinanden og forsøger så godt, de kan, at løse opgaverne, alt imens den ægte kærlighed blomstrer. Så sød film på Netflix!

Læs også: 5 film du skal se i biografen i år

"Bring It On"

Er du til cheerleader-film med masser af drama, girlpower og dans? Så skal du se "Bring It On", der handler om et succesrigt cheerleader-hold, der skal forsøge at vinde mesterskabet for sjette gang i træk.

"Grease"

Grease er en klassiker, du bliver nødt til at se! Med fantastiske sange, masser af kærlighed og fede old-shool outfits, går den lige i hjertet på de fleste!

"21 Jump Street"

Er du mere til en lidt drenget actionfilm, er "21 Jump Street" bestemt noget for dig! Vi følger to drenge, der efterforsker på en high school, hvor de opdager, at der virkelig er sket meget, siden de selv var så unge. Rigtig sjov film!

Læs også: Divergent - Det skal du glæde dig til!

"High School Musical"

Vi kommer ikke uden om "High School Musical". Langt de fleste har set den i forvejen, men det skader altså ikke at se den igen! Tag med til det vilde high school-liv, hvor der hersker kliker, basketball, drama, sang og masser af kærlighed. Og hvis du ikke kan få nok, er "High School Musical 2" også at finde på Netflix!

"Harry Potter og Dødsregalierne - Del ll"

Den fantastiske afslutning på Harry Potter-filmene, bliver man aldrig træt af. Tag med til Hogwarts med masser magi, og gør dig klar til det endelig opgør med den onde Voldemort!

"The Wedding Date"

Katy hyrer en mand til at lade som om, at han er hendes date, da hun skal til sin søsters bryllup, for ikke at tabe ansigt til sin eks, der er forloveren. Der er drama, humor, kærlighed og jalousi i den søde film.

"10 Things I Hate About You"

Læs også: Disney Channel: Dem savner vi

Sød og romantisk film med den desværre afdøde Heath Ledger i en af hovedrollerne. Der er garanteret underholdning og gode grin for hele familien.

"Step Up 3"

Det er desværre kun "Step Up 3", der findes som film på Netflix, men en er bedre end ingenting! En fantastisk dansefilm, der byder på kampe mellem forskellige dansegrupper, mens kærlighed og venskaber blomstrer ved siden af!

Hvilken film er din yndlingsfilm på Netflix?