Film & serier

Disney Channel: Dem savner vi!

Af Luise Gregersen 9. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du huske alle de fede film og serier, der er blevet sendt på Disney Channel? Vi giver dig et glædeligt gensyn med dem, du måske har glemt.

Kan du huske Zack, Cody, Kim, Hannah og Troy? Kan du synge med på alle sangene fra "High School Musical" og "Hannah Montana"? Så er du sikkert vokset op med de dejlige serier og film på Disney Channel!

Tag testen: Hvem er din Disney-prins?

Vi har samlet de film og serier, vi savner allermest fra Disney Channel lige her!

Læs også: Derfor elsker vi tøse-serier

Hvor mange af dem har du set?

DisneyChannel-Demsavnervi

Nuurh, tvillingerne Zack og Cody var bare så nuttede, når de lavede ballade på Tipton-hotellet, hvor de boede med deres mor. Vi elskede også Brenda Song i rollen som den forkælede hotelarving, London Tipton. Mon ikke London var en smule inspireret af en anden hotelarving, der også er opkaldt efter en storby?
”Magi på Waverly Place” var en af de sjoveste serier nogensinde på Disney Channel! Vi glemmer aldrig søde Selena Gomez i rollen som Alex, der har de sejeste magiske evner!
Demi Lovato og Joe Jonas er bare totalt søde sammen i ”Camp Rock”! Og så er filmen et skønt gensyn for fans af Jonas Brothers, der gerne vil se brødrene sammen igen!
Før Miley Cyrus klippede sine lange lokker af, elskede vi at se hende rocke til ”Best of Both Worlds” og hænge ud med sin far, sin bror og sine bedste venner, Lilly og Oliver.
Snøft, danseserien ”Shake it up”, med Bella Thorne og Zendaya i hovedrollerne som danserne CeCe og Rocky, slutter efter tre sæsoner! Det er bare så ærgerligt, for det er virkelig en sjov serie! Men så kan vi heldigvis glæde os til at se, hvad den næste nye Disney Channel-serie bliver!
Zac Efron og Vanessa Hudgens var det hotteste par fra 2006, hvor den første film udkom, til 2008 hvor trilogien sluttede. Den første ”High School Musical”-film blev sendt på Disney Channel, men da den tredje film udkom, var serien blevet så populær, at den, som den første fortsættelse til en Disney Channel-film, fik premiere i biografen.
Kim Possible var verdens sejeste hemmelige agent! Helt almindelig teenagepige om dagen og hemmelig agent om natten! Som bonus havde serien muligvis den sejeste temasang nogensinde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste