Kendte

Noah Centineo crusher for vildt på Selena Gomez!

Af Anna Løwe 13. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Spørger man Noah Centineo, hvem hans største celebrity-crush er, kan man altså godt forvente et svar, der hedder Selena Gomez.

Noah Centineo har aldrig lagt skjul på, at han altså synes, Selena Gomez er lidt af en snack. I sidste måned skrev han en kommentar på han et Instagram-opslag med Selena, der lød sådan her: ”Baaaah, hun er så smuk”. Kommentaren er en af de allerførste på opslaget, så Noah har altså været hurtigt ude!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se opslaget herunder:

Vis dette opslag på Instagram

Throwback Thursday.

Et opslag delt af Nick Styne (@nickstyne) den

Læs også: OMG! En 2'er af "To All The Boys I've Loved Before"

Noah Centineo har også tidligere i et interview fortalt om, hvilken slags date, han gerne ville invitere Selena på. Han fortæller, at han aldrig har talt med hende, men at han respekterer hende som person, og at han har svært ved at se, hvordan man ikke kan have et crush på hende! OKAY NOAH! En fyr, der ved, hvad han vil – det er vi vilde med!

Se klippet fra interviewet her:

Hvis Noah og Selena skulle på date, sagde han, at de måske kunne tage til yoga, på en hiking-tur eller rejse til udlandet et sted (øh ja, kom da endelig til Danmark, så vi kan få et glimt af jer to sammen, Noah!)

Læs også: Den her Avenger-karakter havde du nok ikke troet, Noah Centineo drømmer om at spille

Ulala, der er altså noget, der tyder på, at Noah Centineo gerne vil modtage et love-letter fra en vis frk. Gomez. Kan I se det for jer? Vi synes altså, de ville være et super cute par!

Vi venter hermed i spænding på et svar fra Selena!

MestLæste