Film & serier

OMG! En 2-er af ”To all the Boys I’ve Loved Before”

Af Nanna Skousbøll 5. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er rygterne endelig bekræftet. Den populære Netflix-film TATBILB, baseret på bogserien af samme navn, får endnu en film.

Efter mange måneders rygter er det endelig blevet bekræftet af Deadline, at Netflix-succesen ”To all the Boys I’ve Loved Before” får en efterfølger. Er vi nogle, der er glade nu?! TATBILB er en af de mest populære film på Netflix nogensinde og har hurtigt fået mange fans rundt omkring i verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efterfølgeren ”P.S. I Still Love You” kommer til at handle om Lara og Peters forhold. Ifølge instruktøren, Susan Johnson, vil det give mest mening, at den nye film starter, hvor TATBILB sluttede - altså med ankomsten af John Ambrose McClaren, som også har modtaget et brev fra Lara Jean. Så der er allerede nu lagt op til (trekants)drama i kærlighedshistorien mellem Lara og Peter.

Læs også: Er I klar? Noah Centineo er i tilbage i T@gged.

Det er dog ikke blevet bekræftet endnu, om Lana Condor eller Noah Centineo, som spiller Lara og Peter, er blevet booket til filmen. Men flere af skuespillerne har tidligere udtalt, at de gerne vil lave en efterfølger. Noah har i et interview med Seventeen talt om, hvor stor en mulighed TATBILB har været for ham, så han er klar på en efterfølger. Og vi må da også indrømme, at Noah er en del af vores store interesse for filmen. SUK!

Om at lave en to’er siger Noah:

- Ja! Helt sikkert! Jeg vil elske at lave endnu en film. Det ville være en kæmpe gave at tage tilbage til Vancouver, hvor filmen er filmet, og hænge ud med Lana, Israel, Trezzo og alle de andre. Det ville være fantastisk, fortæller han.

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Selv om skuespillerne rigtig gerne vil lave endnu en film, kan det blive et problem, om de er ledige på samme tid. Både Lana og Noah har fået mange tilbud på film og serier siden TATBILB. Lanas nye serie ”Deadly Class” udkommer i januar, og Noah har flere filmroller i det nye år, så tid kan blive en udfordring.

Vi håber, at det lykkes Netflix og Paramount at skaffe de originale skuespillere til efterfølgeren. Specielt kemien mellem Lana og Peter kan man altså ikke ignorere – i hvert fald ikke, hvis du spørger os.

Læs mere om

MestLæste