Kendte

Er I klar? Noah Centineo er tilbage i T@gged!

Af Nanna Skousbøll 3. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siden hans store roller i Netflix-succeserne ”Sierra Burgess is a Loser” og ”To all the Boys I’ve Loved Before” har Noah Centineo haft travlt med sin karriere (og med at få piger verden over til at savle over ham). Og nu vender han altså tilbage til Tagged i sæson 3.

Den amerikanske skuespiller, Noah Centineo, er tilbage i rollen som Hawk Minor i sæson 3 af serien Tagged.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noahs rolle, Hawk, var en mindre karakter i sæson 2, hvor han datede en af hovedrollerne. Derfor var det begrænset, hvor meget vi så ham (suuuk). Men ud fra traileren er der altså håb om, at hans karakter nu kommer til at spille en større rolle i seriens handling. Det er vi nok flere, der ikke er utilfredse med!

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Serien Tagged er en amerikansk thrillerserie, der handler om en morder, som bruger de sociale medier til at stalke sine ofre. Det går specielt ud over veninderne Rowan, Hailey og Elisia, der bliver nødt til at finde ud af, hvem moderen er, inden det bliver deres tur…

Se traileren for sæson 3 af Tagged herunder:

Hvis du allerede har set Tagged, synes du måske, at nogle af skuespillerne virker bekendte? Det er altså fordi, at flere af hovedpersonerne spilles af kendte youtubere! Fx er de amerikanske youtubere JC Caylen og Lia Marie Johnson begge med i serien og spiller Sean og Hailey i de to første sæsoner. Og tænk lige at spille side om side med Noah… Suk, siger vi bare!

Læs også: Anmeldelse: "Sierra Burgess is a Loser" er relatable men forudsigelig.

Du kan se eller gense begge sæsoner af Tagged på Viaplay og HBO NORDIC, hvor sæson 3 inden længe også vil være tilgængelig. Yay!

Læs mere om

MestLæste